Alp Navruz'a Elimi Bırakma setinde doğum günü sürprizi!

Elimi Bırakma dizisinin sevilen başrol oyuncusu Alp Navruz'a sette doğum günü sürprizi! İşte detaylar...

Nurşah
18 Ocak 2019 - 13:36
Gündem

Elimi Bırakma dizisinde hayat verdiği Cenk karakteri ile izleyiciden büyük bir beğeni toplayan Alp Navruz önceki gün yeni yaşına girdi... Başarılı oyuncunun doğum günü sevenleri tarafından kutlanırken rol aldığı Elimi Bırakma dizisinde de unutulmadı!

19-01/18/alp-navruz-dogum-gunu.JPG

Sette doğum günü sürprizi!

Alp Navruz'un doğum günü, dizinin yeni bölüm çekimleri sırasında sürpriz bir şekilde sette kutlandı... Böyle bir sürprizi beklemeyen Alp Navruz'un şaşkın halleri de gözlerden kaçmadı. Sevilen isim Alina Boz, Seray Gözler, Kenan Acar, Cemre Baysel ve Emre Bey'in bulunduğu rol arkadaşları grubu ve set çalışanları ile doğum gününü kutladı...

19-01/18/alp-navruza-elimi-birakma-setinde-dogum-gunu-surprizi-1547807196.jpg

Twitter'da gündem oldu!

29. yaşı sadece set ekibi değil yakın çevresi ve sevenleri tarafından unutulmayan Alp Navruz için hayranları Tohum Otizm ve Tema Vakfı bünyesine bağışlarda bulundular. Alp Navruz'un doğum günü Twitter'da da gündem oldu. "İyikiDoğdun AlpNavruz" etiketi, Twitter medya en çok konuşulanlar listesinde hızlıca yükseldi ve birinci sıraya yerleşti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin