Demet Evgar'ın başrolünde olduğu Avlu dizisindeki gizemli adam dikkat çekti!

Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu, sürprizlerle dolu yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Ocak 2019 - 13:40
Yeni Bölüm

Başrolünde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu, 3 haftalık dizi arasının ardından nihayet başlıyor. 

27. bölüm fragmanı yayınlanan Avlu dizisinin yeni bölümlerinde dizi olacağı anlaşılan yeni ve gizemli bir karakter ise dikkat çekiyor. 

19-01/18/avlu-1547809096.png

Avlu dizisinin yayınlanan yeni fragmanını izleyen Avlu takipçileri, fragmanda ufak ama önemli bir detaya takıldılar. Fragmanın ilk bölümünde arkası dönül bir adam ve bir daktilo sahnesi yer alıyordu. Dizideki hiçbir oyuncu olmadığı anlaşılan bu yeni gizemli adamın kim olduğu sorusu büyük merak uyandırdı. 

Avlu dizisi 27. bölüm'de neler olacak?

19-01/18/avlu-l.png

Deniz'in intikamını alarak hapse geri dönmesinin ardından eskisi gibi kuzu değil de bu kez kurt olması yani değişmesi herkesi şaşırtmıştı. Artık kaybedecek bir şeyi olmadığını söyleyen ve kafa tutmaktan çekinmeyen Deniz bir anda Azra'nın karşısına yeni lider olarak çıkarılmıştı. Kudret'in de artık boyun eğmeye başladığı Deniz, yeni bölüm fragmanında: "Kaptanımız Deniz! Pusulamız Deniz!" sözleri dikkat çekiyor. Ayrıca elinde susturucu takılmış bir silah olan adam, bir bebek görüntüsü ve ardından Alp'in eski kız arkadaşının sedyede revire götürüldüğü anlar art arda gösteriliyor. 

19-01/18/deniz.png

Artık statüsü tehlikede olan Zerrin Müdür ise "Ben batarsam tek başıma batmam, herkesi çekerim aşağıya, sen dahil" sözleriyle yeni oyunların haberini veriyor. "Bundan sonra zorbalık yok, herkes bunu kafasına kazısın!" diyen Deniz ise kendisine yeni destekçiler bularak gücünü artırmış görünüyor. 

İşte Avlu dizisinin 27. bölüm fragmanı: 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin