Alp Navruz'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'dan ilk tanıtım yayınlandı!

Fox'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın ilk tanıtımı heyecan yarattı."Ne zaman başlıyor?" sorusu da yanıt buldu.

Merve Mutlu
07 Ocak 2020 - 10:04
Gündem

En son Elimi Bırakma dizisinde başrolde yer alan Alp Navruz'un yine başrolde olacağı ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan Zümrüdü Anka dizisininin ilk tanıtımı yayınlandı. 

20-01/07/zumrudu.png

Başrolünde Ceren Yılmaz ve Alp Navruz'un yer aldığı Zümrüdü Anka'nın oyuncu kadrosunda: Serhat Özcan, Hatice Aslan, Ayten Uncuoğlu, Selim Bayraktar, Miray Akay ve Sebahat Kumaş gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor. Çekimleri Ürgüp'te yapılan, Can Sinan ve ekibinin kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan oturuyor. 

Zümrüdü Anka'nın ilk tanıtımı yayınlandı! 

20-01/07/zumrudu-anka.png

Pastel film imzası ile hazırlanan yeni dizi Zümrüdü Anka'nın yayınlanan ilk tanıtımı büyük heyecan yarattı. Dizinin tanıtımında boş bir düğün alanı ve Zümrüdü Anka kuşu şeklinde bir kolye olması dikkat çekti. 

Zümrüdü Anka ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen yeni dizinin ne zaman başlayacağı da yayınlanan tanıtım ile ortaya çıktı. Zümrüdü Anka 25 Ocak akşamı başlıyor. Dizinin yayın günü de Cumartesi akşamı olarak seçildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin