Zalim İstanbul neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul neden yok?

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 17:05
Gündem

Fiziksel engelli yeğeni Nedim'in mal varlığını işleterek zengin olan Agah beyin çok sevdiği yeğeni için memleketinden onu emanet edebileceği bir kız bularak evlendirmek istemesi ile hayatlarına giren Seher ve onun ailesi ile yaşananları konu alan dizi "Zalim İstanbul neden yok?" sorusu izleyenlerde merak uyandırdı. 

20-01/06/zalim-istambil.png

Sevilen dizinin oyuncu kadrosu: Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Sera Kutlubey, Berker Güven, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi başarılı isimleri bir araya getirenen yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 

Zalim İstanbul neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

20-01/06/zalim-istambul.jpg

Kanal D ekranlarının Şükrü Avşar yapımcılığında ve Cevdet Mercan’ın yönetmenliğinde hazırlanan dizisi Zalim İstanbul, Ocak ayında kanalların reklam anlaşmalarını yenileme dönemine girildiği için 1 haftalık yayın arası verdi. Dizinin yeni bölümü 13 Ocak akşamı yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin