Sefirin Kızı neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Yeni dizi Sefirin Kızı neden yok?

Merve Mutlu
06 Ocak 2020 - 16:50
Gündem

Star TV ekranlarının Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'i bir araya getiren yeni dizisi Sefirin Kızı'nın yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor ancak ilgi çeken dizi bu akşam yayınlanmayacak. 

20-01/06/nare-ve-sancar.png

İzleyiciden tam not alan dizi Sefirin Kızı, Uraz Kaygılaroğlu, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Ömrüm Nur Çamçakallı, Hivda Zizan Alp gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile daha ilk bölümlerden çok sevildi. 

Sefirin Kızı neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

20-01/06/sefirin-kizi-1578317993.png

Destansı bir aşk olan Nare ile Sancar'ın hikayesinin anlatıldığı dizi Sefirin Kızı bu hafta yayınlanmayacak. Ocak ayının ilk haftasında kanalların reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle dizilerin verdiği yayın arası Sefirin Kızı'nı da etkiledi. Sevilen dizinin yeni bölümü 13 Ocak akşamı yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin