Alp Navruz'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın afişi yayınlandı!

Fox'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın afişi paylaşıldı.

Merve Mutlu
20 Ocak 2020 - 15:16
Gündem

En son Elimi Bırakma dizisinde rol alan Alp Navruz ile Ceren Yılmaz'ın başrolde yer alacağı ve Zümrüt ile Serhat arasında yaşanamayan hüzünlü bir aşk hikayesini konu alan Zümrüdü Anka dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve afişi paylaşıldı.

20-01/20/zumrudu-ankaaa.png

Ailesini kaybettikten sonra amcası tarafından yetiştirilen dürüst, cesur ve iyi kalpli bir genç olan Serhat, sevdiği kız olan Zümrüt'ü geride bırakarak Suriye'ye savaşmaya gitmesini ve orada şehit olduğu haberi alınması ile Zümrüt'ün bir başkası ile evlenmesinin ardından Serhat'ın geri dönmesini konu alan dizi 25 Ocak akşamı Fox ekranlarında başlayacak. 

20-01/20/zumrudu-anka-1579522917.jpg

Hazırlıkları tamamlanan dizi için geri sayım başladı. Geri sayımla birlikte Pastel Film imzalı dizinin afişi de nihayet paylaşıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin