Alina Boz "Ya İstiklal Ya Ölüm" dizisinden ayrıldı, yerine Melis Sezen geldi!

TRT1'in yeni mini dizisinde oyuncu değişikliği yaşandı.

Merve Mutlu
20 Ocak 2020 - 15:26
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür gibi isimlerin yer alacağı ve 23 Nisan haftasında ekranlarda olması planan yeni dizinin kadrosunda oyuncu değişikliği yaşandı. 

20-01/20/ya-istiklal.png

"Ya İstiklal Ya Ölüm" adı ile 16 Mart 1920 ile 23 Nisan 1920 tarihleri arasında yaşanan dönemi ve  İstanbul'un İtilaf Devletlerinec işgal edilip Meclis-i Mebusan'ın dağıtılmasının ardından da Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kuvayi Milliye hareketinin eylemleri ile Ankara'da bağımsız bir meclisin açılışını anlatacak olan dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

Yapımcılığını Kirli Kedi'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yasin Uslu'nun oturduğu ve senaryosunu da Funda Çetin'in kaleme aldığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Türkiye tarihinde çok kritik 6 haftayı konu alan dizinin kadrosundan Alina Boz ayrılırken yerine son 2 dizisi de erken final yapan şanssız oyuncu Melis Sezen geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin