Mustafa Kemal Atatürk'ü İlker Kızmaz canlandıracak!

TRT1'in yeni dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Ocak 2020 - 16:39
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür, Serkan Ercan gibi başarılı isimlerin yer aldığı ve kadroda yer alan Alina Boz'un yerine Melis Sezen'in gelmesi ile gündeme gelen Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-01/20/ya-istiklal-ya-olum-1579528232.jpg

16 Ocak'ta çekimleri başlayan ve İstanbul'un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020'de ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi, 6 haftalık kritik bir süreci anlatacak ve son bölümü de TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan'da ekranlarda olacak.

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Mustafa Kemal'i kim canlandıracak?

20-01/20/ya-istiklal-ya-olum-dizisi.png

İstanbul'un işgalinden, TBMM'nin kurulmasına kadar olan süreçte, Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Kuvayi Milliye'nin mücadelesini ekranlara taşıyacak olan dizide, Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırmak için ilk teklif alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ olmuştu. Başka bir projede anlaştığı için teklifi reddeden Tatlıtuğ'dan sonra teklif alan İlker Kızmaz rolü kabul etti. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü İlker Kızmaz canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin