Alp Navruz'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın kadrosuna Hatice Aslan katıldı!

Yeni dizi Zümrüdü Anka'nın kadrosu genişliyor.


20 Aralık 2019 - 15:41
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı ve hazırlıkları başlayan Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. 

En son, şimdilerde final yapmaya hazırlanan Elimi Bırakma dizisinde rol alan ve hayran kitlesini artıran Alp Navruz ile en son Filinta dizisinde Hatice karakterini canlandıran Ceren Yılmaz'ı başrolde buluşturan yeni dizinin çekimlerinin başlamasına çok az bir zaman kala, kadrodaki bazı isimler de açıklanmaya başladı. 

Zümrüdü Anka dizisine Hatice Aslan da katıldı!

Bir yeniden doğuş hikayesinin anlatılacağı Pastel Film imzalı dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre:Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan dizinin kesinleşen yeni ismi Hatice Aslan oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin