Alparslan Büyük Selçuklu 1.Bölüm Fragmanı ve Yayın Tarihi Paylaşıldı

Alparslan Büyük Selçuklu 1.bölüm fragmanı ve yayın tarihi kesinlik kazandı. Dizinin seçtiği gün Pazartesi gibi gözüküyor. Peki ilk bölüm fragmanında neler var?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi artık son buldu diyebiliriz. Dizi geçen sezon yapıldı ve hikaye orada bitti. Yeni sezonda ise dizinin hikaye değişikliği ile farklı bir dönemi konu alacağını öğrenmiştik. Alparslan Büyük Selçuklu olarak devam edecek dizi hakkında haberleri yazdan beridir takip ediyoruz. Fahriye Evcen gibi iddialı isimlerin yer aldığı dizinin ne zaman yayınlanacağını ise bilmiyorduk. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 1.bölüm fragmanı ve yayın tarihi de ortaya çıktı.

Dizinin yeni bölüm fragmanıyla beraber kesin olarak yayın günü de ortaya çıkmış oldu. Sadece tarih değil dizinin ne zaman yani hangi günler yayınlanacağını da görmüş olduk.

Alparslan Büyük Selçuklu 1.Bölüm Fragmanı! Dizi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dizinin ilk bölüm fragmanına baktığımız zaman, Uyanış Büyük Selçuklu sezonunda yeterince tecrübe elde edildiğini görüyoruz. İlk bölümde dev bir savaş sahnesiyle dizinin başlayacağı anlaşılıyor.

Açıkçası oldukça dikkat çekici bir savaş sahnesinin çekildiğini net olarak anlıyoruz. Dizinin kadrosu da zaten oldukça güçlü gözüküyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden biraz daha iddialı sahnelerin olacağını gördüğümüz yapımda, birçok iddialı oyuncu boy gösterecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizinin ne zaman yayınlanacağı konusuna gelince, dizi Ekim ayında çıkmayacak. Fragmana baktığımız zaman dizinin 8 Kasım tarihinde yayınlanacağını görüyoruz. Gün olarak ise bir değişiklik yapılmak istenmemiş.

8 Kasım tarihinde yayınlanacak olan dizi yine Pazartesi günleri ekranlara gelmeye devam etmiş olacak. Bu sezonun iddialı olacağını artık anlamış olduk. Artık dizinin hikayesi nasıl ilerleyecek ve dizi ne kadar sevilecek bunu yayınlandıktan sonra göreceğiz.

Dizinin sevilmesi durumunda gelecek sezonda da yine Alparslan Büyük Selçuklu hikayesinin devam ettirilmesi bekleniyor. Bu sefer geçmişe gidiş gibi bir durum söz konusu olmayacak. Tabii ki bunun için dizinin tutması gerekiyor. Fragmana bakacak olursak, tutacak iddialı bir yapım geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin