Masumlar Apartmanı 44.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Esat Ne Yapacak?

Masumlar Apartmanı 44.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Gülben ile Esat'ın arası açılacak mı? Esat, aynı apartmanda yaşamayı kabul edecek mi? İşte olacaklar.

Masumlar Apartmanı 43.bölüm son bulurken, bomba bir sahne dikkat çekmişti. Son sahnede Han, Esat ile Gülben’e kalmaları için apartmanda bir daire vermişti. Açıkçası Esat bu fikri çok sıcak bakmamış ve zaten bir ev hazırlamıştı ama Gülben, ablasına durumdan yakınınca Derenoğlu ailesi böyle bir karara imza atmıştı. Masumlar Apartmanı 44.Bölüm Fragmanı ile beraber Esat’ın bu kararı nasıl karşılayacağını da öğrenmiş olduk.

Durumu öğrenen Esat, tahmin edildiği gibi bu duruma oldukça karşı çıkıyor. Han’a açık açık durumu da söylüyor. Peki sonrasında neler olacak?

Masumlar Apartmanı 44.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Yeni bölüm fragmanında gördüğümüz Han’ın duruma karşı çıkacağı. Bunun üzerine Gülben yine krizlere giriyor. Ablasına yüklenen Gülben, ablasının kendisiyle gelmesini istiyor. Safiye ise kendini zorluyor ve Esat’ın hazırladığı eve Gülben ile beraber gidiyor.

Tabii ki kolay kolay dışarı çıkamayan Safiye’nin ne kadar zorlandığını da görüyoruz. Hatta fragmanın sonuna doğru Safiye’nin evin içerisinde çılgına döndüğünü ve annesini hayalini görmeye başladığını da görüyoruz.

İşin kötü yanı evin içerisinde Esat’ın annesi ve gelinleri de var. Safiye’nin bu durumu görmeleri karşısında onlar da şok oluyor. Son sahnede koşarak Han’a gittiklerini ve Safiye’nin çıldırmış olduğunu söylediklerini de anlıyoruz.

Yaşananlar Gülben ile Esat’ın arasını açacak mı bilemiyoruz. Ama Esat’ın da son noktaya kadar geldiğini artık görebiliyoruz. Yaşananlardan sonra Esat’ın annesi durumdan iyice şikayet ederse ve artık evliliğe karşı çıkmaya başlarsa, Esat’ın da kararı belki değişebilir.

Masumlar Apartmanı 44.Bölüm Fragmanı ile beraber görüyoruz ki Esat ile Gülben’in evliliği sanıldığı kadar kolay olmayacak. Nerede yaşamaya karar vereceklerini ise yeni bölümde göreceğiz. Şu an fragmanda gördüklerimiz bunlar ile sınırlı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin