Yalancılar ve Mumları Final mi Yapıyor?

Yalancılar ve Mumları final iddialarıyla gündeme gelmeye başladı. Dizinin bu kısa süre içerisinde final yaptığını mı göreceğiz? Final ne zaman olacak?

Fox TV bu sezon çok sayıda dizi ile başladı. Çok sayıda dizi başladı ama peşi sırada kötü haberler gelmeye başladı. Diziler dikkat çekecek kadar kısa süre içerisinde final yapıyor. Final kervanına katılacağı söylenen son yapım ise Yalancılar ve Mumları dizisi oldu.

İddialara göre dizi için ekran serüveni çok kısa sürecek. Dizinin henüz yeni başlamasına karşın final yapacağı ortaya çıkmış durumda. Peki dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu mu?

Yalancılar ve Mumları 5.Bölümde Final mi Yapacak?

İddialara bakacak olursak dizinin 5.bölümde final yapması bekleniyor. Henüz 5.haftadan final kararının gelmesi ise kanalın güvendiği dizilerden biri daha gidecek demek oluyor. Açıkçası neden böyle bir iddianın gündeme geldiği konusunda da detaylar var.

Herkes tahmin etmiştir ama neden olarak yine reytingler gösterilmekte. Dizinin reytinglerinin bir türlü istenen seviyeye gelmediği bu yüzden de dizinin erken final yapacağı söyleniyor.

5.bölümden final yapılmasının da zaten başka bir açıklaması olmazdı. Reytingler istenen seviyeye çıkmadığı zaman genelde diziler çok erken bir şekilde son buluyor. Aslında Medyapım imzasını taşıyan dizinin kadrosu bir hayli güçlüydü.

21-10/24/yalancilar-ve-mumlari-2.jpeg

Yeniden ekranlarda gördüğümüz Elçin Sangu, sonrasında Yasak Elma kadrosundan ayrılan Şafak Pekdemir, Ceren Moray, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci, Feyyaz Duman gibi isimler dizide yer almıştı.

İddialı isimlerin yer aldığı dizinin final yapması durumunda nasıl sonuçlanacağını ise merakla bekliyoruz. 5 bölüme çok fazla bir şey sığmadı ama yine de bu kısa sürede diziyi sevenler için güzel bir final yapılmasını bekleriz. Bakalım final konusunda resmi açıklamalar nasıl olacak? Bir de onu beklemek gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin