Gelinim Mutfakta'yı Bu Hafta Kim Sunuyor?

Gelinim Mutfakta'yı bu hafta hangi ünlü isim sunacak belli oldu. En son geçen hafta Songül Karlı'yı görmüştük. Peki bu hafta programda yer alacak olan ünlü isim kim olacak?

Oğulcan Özsezgi
24 Ekim 2021 - 21:59
Gündem

Gelinim Mutfakta, geçen hafta itibariyle bir format değişikliğine gitmişti. Programın format değişikliği konusunda detayları paylaşmıştık. Takip edemeyenler için bir kez daha hatırlatalım. Yeni sezonda Demet Akalın ile anlaşma yapan program, ünlü ismin ayrılması sonrasında sunucusuz kalmıştı. Gelinim Mutfakta'yı kim sunacak soruları da gündem olmuştu. İşte bu durumdan sonra yapım değişikliğe gitme kararı alıp, artık her hafta farklı bir ismin programı sunmasına karar vermişti.

Her hafta farklı bir ismin gündeme geleceği programda, geçen hafta programı sunan isi ise Songül Karlı olmuştu. Songül Karlı’nın performansı beğenilirken, yarışmayı bu hafta kimin sunacağı da merak edilmeye başlandı.

Gelinim Mutfakta'yı Bu Hafta Safiye Soyman Sunacak

Songül Karlı’nın performansı beğenilmiş olsa da dediğimiz gibi her hafta farklı bir ismi göreceğimizi zaten biliyorduk. Yani bu konuda da Songül Karlı ile devam kararının alınmayacağı en azından şu an için belli olmuştu.

Bu nokta yayınlanan yeni fragmana göre programı sunacak olan yeni isim Safiye Soyman olacak. Gelinim Mutfakta'yı bu hafta sunacak ünlü isim, yine sadece 1 haftalık olarak yarışmada olacak. Yeni haftadan yeni bir ünlü isim daha göreceğiz.

Bu durumun ne kadar devam edeceğini ise hiç bilmiyoruz. Zaten resmi bir açıklama ya da belirtilen bir süre de yok. Yani şu kadar süre boyunca her hafta yeni bir isim yarışmada olacak denmiyor. Şimdilik ekranların bilinen isimleriyle program haftalık olarak değişerek gidiyor. Ama bir süre sonra mutlaka sabit bir isimle anlaşılmasını bekliyoruz.

Sonuçta uzun soluklu bir program ve kalıcı bir sunucuya ihtiyacı olacaktır. Ama seçilecek o isim kim olur ya da ne zaman böyle bir karar alınır bilemiyoruz. En son geçen sezon Seda Sayan ile uzun süre devam edildiğini gördük.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin