Netflix Beni Çok Sev Oyuncuları ve Konusu

Netflix Beni Çok Sev oyuncuları ile konusu netlik kazandı. Filmin ne zaman yayınlanacağını gösteren ilk fragman da yayınlandı. İşte Netflix Beni Çok Sev filmi için detaylar.

Kasım ayında Netflix Türkiye tarafından sunulan yeni yapımlarla karşılaşacağız. Bunların içerisinde en çok konuşulmasını beklediğimiz yapım ise Netflix Beni Çok Sev filmi olacak. Film için yayınlanan fragman daha şimdiden beklentilerin biraz daha artmasına neden oldu. Fragmandan sonra en çok sorulan ve merak edilen soru ise Netflix Beni Çok Sev oyuncuları ve konusu oldu.

İddialı filmlerden biri olarak gelecek yapımın konusu kadar oyuncuları da iddialı. O zaman merak edilen bilgileri paylaşalım ve filmin konusu ile oyuncularını değerlendirelim.

Netflix Beni Çok Sev Konusu Nasıl?

Filmin konusunda bir mahkumun ve onunla sorumlu olan gardiyanın hikayesini görüyoruz. Musa karakteri işlediği suçtan dolayı cezaevinde kalmakta. 14 yıldır cezaevinde olan Musa, sadece 1 günlüğüne olacak şekilde cezaevinden izinli olarak çıkıyor. Sedat ise ondan sorumlu olan gardiyan olarak karşımıza çıkan karakter olacak.

Filmde Musa’nın bu 1 günlük izni sırasında ailesiyle olan görüşmesi konu edinilecek. Musa karısı, annesini ve kızı olduğu söylenen Yonca’yı görecek. Harika bir gün geçirse ve kızıyla ilk defa görüşüyor olsa da Musa gerçekleri sonradan öğrenecek.

Aslında kızı olarak gösterilen kişinin kızı olmadığını ve kızının öldüğünü öğrenecek Musa, gerçeklerin peşine düşecek.

İddialı hikayesi ile dikkat çekecek olan Netflix Beni Çok Sev filminin dediğimiz gibi oyuncuları da iddialı. O zaman oyunculara da bir bakalım. Zaten film için yayınlanan ilk tanıtımı da yazıya ekleyeceğiz.

Netflix Beni Çok Sev Oyuncuları Kimler?

  • Songül Öden
  • Aleyna Özgeçen
  • Füsun Demirel
  • Sarp Akkaya
  • Doğukan Polat
  • Ali Seçkiner Alici
  • Ercan Kesal
  • Sinan Arslan
  • Ushan Çakır

Netflix Beni Çok Sev yayın tarihi ise 19 Kasım olarak açıklandı. Zaten Kasım ayı içerikleri içerisinde olmasını bekliyorduk ama kesin bir süre konusunda bilgi elde edememiştik. Fragman sonrasında o konuda da kesin bilgi elde etmiş olduk.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin