Aşk Mantık İntikam Eski Havasına Dönüyor Gibi Gözüküyor

Aşk Mantık İntikam uzun bir süreden sonra yeniden romantik komedi yönüyle dikkat çekecek gibi gözüküyor. Dizinin dram havasından kurtulduğunu görecek miyiz?

Oğulcan Özsezgi
24 Ekim 2021 - 22:47
Gündem

Yaz aylarında en çok konuştuğumuz dizilerden biri olan Aşk Mantık İntikam, yaz dizileri içerisinden de sezonda yoluna devam eden nadir yapımlardan biri oldu. Hatta dizinin günü bile değiştirilmemiş ve bu şekilde yoluna devam etmişti.

Fakat dizide bazı değişiklikler yapılmıştı. Genel hatlarıyla senaryo aynı kalsa da dizede dram kısmı daha çok öne çıkarılmaya başlanmıştı. Dram yönünün daha ağır basmasıyla beraber dizinin hayran kitlesinden de bazı olumsuz yorumlar gelmeye başladı. Öyle ki dizi romantik komedi yapımı olarak başladı ve öyle sevildi. Açıkçası dram yönü abartılınca, dizinin reytinglerinde de bir düşüş olmuştu. Yeni bölüm için yayınlanan fragman ise yeniden yapımın özüne döneceğini gösteriyor.

Aşk Mantık İntikam Yeniden Komedi Yönüyle Dikkat Çekebilir

Dizi için yayınlanan fragmanında görüyoruz ki son bölümde yeniden komedi yönü ağır basmaya başlayacak. Mahallede görüntülenen karakterlerimiz kız isteme olayı için bir araya geliyor gibi gözüküyor.

Romantik komedi yönünün net olarak öne çıktığını gördüğümüz yeni bölümde, işler tekrar yazın yayınlanan bölümlere doğru mu ilerleyecek diyeceğiz gibi duruyor. Öyle ki fragmanın sonunda Esra ile Ozan arasında da bir yakınlaşma dikkat çekiyor.

Ozan, Esra’ya arkadaş olalım diyor ve el sıkışıyorlar. Uzun bir süreden sonra Aşk Mantık İntikam için yine eğlenceli bir bölüm geliyor gibi gözüküyor.

Yeni bölümde neler olacağını henüz bilmiyoruz. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda gördüklerimiz bunlar. Belki yine dram yönünün de gözükeceği yerler olacaktır. Açıkçası şu an için bunları bilemiyoruz ama dizinin yeniden komedi yönüyle öne çıkması, reytinglerinin daha da artmasını sağlayacak gibi. Zaman içerisinde değişimi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin