Camdaki Kız 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Cana ve Sedat Yakalandı mı?

Camdaki Kız 17.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Cana ile Sedat olayında neler olacağı konusunda yeni bilgiler görmüş olduk. Peki Rafet bu kez ne yapacak?

Camdaki Kız, bomba gibi bir 16.bölümü geride bıraktı. Bir yandan Feride’nin Cana’nın kocası Alp ile görüşerek gerçekleri öğrenmesi. Bir yandan ise yakalanmaması için onlara yardım etmesi. Açıkçası şok edecek gerçeklerle beraber yeni bir bölüm görmüştük. Bir hayli eleştirilen karakterler bir yana, dizinin sonunda Cana ile Sedat’ın gerçeklerini ortaya çıkarak bir de video yayınlanmaya başlamıştı. İkili basının da bulunduğu bir gecede yakalanacak mı derken bölüm bitti. Camdaki Kız 17.Bölüm Fragmanı bu yönden önemli bir fragman olmuştu.

Dizide nasıl gelişmeler yaşanacağı konusunda yeni bölüm fragmanını merak ettiğimiz gibi Cana ve Sedat’ın yakalanıp yakalanmayacağını da merak ediyorduk.

Camdaki Kız 17.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Görünen o ki Rafet görüntüler yayınlanırken fenalaşıyor. Bu durumda görüntülerin sonu gelmeden herkes Rafet’in yardımına koşacak gibi. Fakat kimse görmemiş olsa da Rafet bir yandan görüntülerdeki gerçeği anlamış gibi duruyor.

Öyle ki fragmanda Cana’yı ziyaret ettiği ve ona haddini bildireceğini söylediğini görüyoruz. Bir yandan Muzo olanları anlamış gibi duruyor. Hayri’ye o görüntüleri kimin ortaya yerleştirdiğini soruyor. Hayri ise bunu yapanın evden biri olduğunu belirtiyor. Artık ne biliyor ya da neler söyleyecek yeni bölümde göreceğiz.

Fragmanın en sonunda ise Sedat’ın Rafet’in tepkisini çektiğini net olarak anlıyoruz. Bu tepki sonrasında ise Rafet, Sedat defteri artık kapandı şeklinde bir ifade kullanıyor. Sedat bir anda koşmaya başlıyor.

Artık bu konuda neler olacağını yeni bölüm bizlere gösterecek. Camdaki Kız 17.Bölüm fragmanından net olarak anladığımız ise kılıçların çekilmiş olduğu. Rafet, Cana’yı durdurmak için kesin olarak harekete geçmiş gibi duruyor.

Yeni bir fragmanda ya da yeni bölümde neler olacağını daha yakından görme fırsatını bulacağız. Cana ile Sedat herkese değil ama artık birilerine yakalandı gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin