Yağmurluklu Katil: Kore'de Canavar Takibi ile Netflix'te gerçekler ortaya çıkıyor!

Kore'li bir seri katilin cinayetlerini ekrana yansıtan gerçek suç belgesel dizisi "Yağmurluklu Katil: Kore'de Canavar Takibi (The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı ve tüm detayları burada...

"O zamanlar Kore'de daha önce bu tür bir vaka görülmemişti ve katilin nasıl biri olduğunu hiç anlayamadık... Bir kişi tarafından işlendiğine ve seri cinayet vakası olduğuna emin olduk..."

YAĞMURLUKLU KATİL: KORE'DE CANAVAR TAKİBİ İLE ÜRPERTİCİ BİR SERÜVEN!

2000'li yılların başında kurbanlarını çekiçle parçalayıp öldüren Kore'li bir seri katilin cinayetlerini ekrana yansıtan gerçek suç belgesel dizisi "Yağmurluklu Katil: Kore'de Canavar Takibi (The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea)" Netflix'te yayınlandı.

Orijinal ismi "레인코트 킬러: 유영철을 추격하다" olan belgesel dizisinin 1. sezon bölümleri 22 Ekim 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

"THE RAINCOAT KILLER: CHASING A PREDATOR IN KOREA" KONUSU

Yapımın konusuna kısaca bakacak olursak;

2000'li yıllarında başında kurbanlarını çekiçle öldüren Yoo Young-chul'un, Seul'e korku salmasına odaklanan belgesel dizisi bu suç makinesinin cinayetlerini tüm detaylarıyla ortaya koyuyor.

Seul'de zengin kurbanları hedef alan vahşi cinayetler şehri sarmıştır. Vaka yerlerinde bulunan ayak izlerinin eşleşmesi, başıboş dolaşan bir seri katilin varlığına işaret etmektedir.

Kayıp seks işçileriyle ilgili bir rapor Yoo Young-chul'un tutuklanmasına yol açar. Şüpheli, sorgulama sırasında suçunu itiraf eder ve ardından tüyler ürperten gerçekler açığa çıkmaya başlar.

21-10/25/the-raincoat-killer-chasing-a-predator-in-korea.jpeg

Yağmurluklu Katil: Kore'de Canavar Takibi'nin 3 bölümü şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Yeni Bir Tür Katil (New Breed of Killer)" - 43 dakika
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Suç Mahalli (Killing Grounds)" - 48 dakika
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Çekiç İniyor" (The Hammer Comes Down)" - 54 dakika

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea'nın yönetmen koltuğunda John Choi otururken; Rob Sixsmith ise showrunner olarak dümenin başındaki isim. Yapımın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

21-10/25/the-raincoat-killer-chasing-a-predator-in-korea-izle.jpeg

"The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin