Netflix dizisi Maya ve Üç Savaşçı'yı yakından tanıyalım! Konusu, fragmanı

Hayat Kitabı'nın yaratıcısının yeni dizisi "Maya ve Üç Savaşçı (Maya and the Three)" Netflix'te yayınlanmaya başladı. Konusu, fragmanı, kadrosu, kareleri...

Çok çok uzun zaman önce büyük bir kehanetten söz ederlerdi. Ulu Kartal ve cesur mu cesur üç savaşçı bir gün ölüler diyarının karanlık lordlarını mağlup edecek...

Cesaretinizi toplayın ve fantastik bir dünyayı kurtarmak için unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun! "Hayat Kitabı"nın yaratıcısının yeni dizisi "Maya ve Üç Savaşçı (Maya and the Three)" Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Zoe Saldana, Diego Luna, Alfred Molina ve Rita Moreno gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı yapımın 1. sezonu 22 Ekim 2021 Cuma tarihinden itibaren izlenebilmekte.

MAYA VE ÜÇ SAVAŞÇI NASIL BİR DİZİ?

Peki, Maya ve Üç Savaşçı'nın konusu ne? İzleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Maya and the Three'de bir savaşçının yüreğine sahip neşeli bir prensesin, çok eski bir kehaneti gerçekleştirip insanlığı intikam peşindeki tanrıların gazabından korumak üzere zorlu bir göreve çıkmasına tanıklık ediyoruz.

Uzaktaki ülkelerinden ayrı düşmüş üç kahraman Chimi (Kafatası Savaşçı), Picchu (Puma Savaşçı) ve Rico (Horoz Büyücü); Lord Mictlan'ı (Savaş Tanrısı) durdurmak için Maya'ya (Kartal Savaşçı) katılacak ve eski bir kehaneti yerine getireceklerdir.

21-10/26/maya-and-the-three-afis.jpeg

Jorge R. Gutiérrez (El Tigre, Hayat Kitabı) tarafından yaratılan yapımın 1. sezonu toplam 9 bölümden oluşuyor. Süreleri 26 ila 44 dakika arasında değişen bölümler şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "No. 1: 15. Yaş Günü" (34 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "No. 2: Kehanet" (39 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "No. 3: Horoz" (36 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "No. 4: Kafatası" (36 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "No. 5: Puma" (35 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "No. 6: Maya ve Üç Savaşçı" (33 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "No. 7: İlahi Geçit" (37 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "No. 8: Yarasa ve Baykuş" (26 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "No. 9: Güneş ve Ay" (44 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Maya'nın taç giyeceği gün Ölüler Diyarı'ndan gelen davetsiz bir misafir ona gerçek kökenleri konusunda şoke edici bir haber ve ardından korkunç bir ültimatom verir.

"MAYA VE ÜÇ SAVAŞÇI" KADROSU

Maya ve Üç Savaşçı'nın seslendirme kadrosu şu isimlerden oluşmakta: Zoe Saldana, Gabriel Iglesias, Allen Maldonado, Stephanie Beatriz, Diego Luna, Gael García Bernal, Alfred Molina, Kate del Castillo, Danny Trejo, Cheech Marin, Rosie Perez, Queen Latifah, Wyclef Jean, Jorge R. Gutiérrez, Sandra Equihua, Isabela Merced, Chelsea Rendon, Joaquín Cosio, Carlos Alazraqui ve Rita Moreno.

21-10/26/maya-and-the-three-izle-dizi.jpeg

Tangent Animation, Mexopolis, Maya Entertainment & Netflix Animation iş birliğiyle hazırlanan animasyon dizisinin yapımcılığını ise Jeff Bell, Phyllis Laing ve Ken Zorniak üstleniyor.

"Maya ve Üç Savaşçı" (Netflix) Türkçe Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin