Doğaüstü gerilim dizisi Locke & Key 2. sezon detayları!

Çizgi roman serisinden uyarlanan doğaüstü fantastik ve korku dizisi "Locke & Key" 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon fragmanı, konusu, oyuncuları, bölümleri...

Sihirli ve gizemli öykümüz yepyeni sürprizleri ve heyecanlı temposuyla geri dönüyor...

Joe Hill ve Gabriel Rodriguez imzalı çok satan çizgi roman serisinden uyarlanan doğaüstü fantastik ve korku dizisi "Locke & Key" 2. sezonuyla geri döndü!

10 bölümlük ilk sezonu 07 Şubat 2020'de yayınlanan dizinin yeni sezon bölümleri 22 Ekim 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

Senelerdir gündemde olmasına rağmen bir türlü hayata geçemeyen, Netflix'in el atmasıyla sevenleriyle buluşmaya başlayan yapımın yeni sezonu da 10 bölümden oluşmakta.

LOCKE & KEY 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Babalarının öldürülmesinin ardından atadan kalma bir eve taşınan üç kardeşin bu evde onlara çok çeşitli güçler ve yetenekler kazandıran sihirli anahtarlar olduğunu keşfetmesini konu edinen dizinin yeni sezon konusuna bakacak olursak;

İkinci sezonda; tehlikenin iyice yaklaştığından habersiz olan Tyler, Kinsey ve Bode anahtarların gücünü ve gizemini daha derinlemesine araştırıp başka aile sırlarını ortaya çıkarmaya başlıyor.

21-10/26/locke-key-2-sezon-posteri.jpg

Sezonun açılış bölümünde; Gabe, Eden ile ahlaksız bir ittifak kurarken; Kinsey, Savini Ekibi'nin korku filminin galasına hazırlanıyor. Duncan'ın ise evdekilere bir sürprizi var!

Sezonun, süreleri 43 ile 53 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Gala" (53 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Kafa ve Kalp" (50 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Küçük Dünya" (51 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Beni Unutma" (49 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Geçmiş Geleceği Belirler" (52 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Labirent" (43 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "En İyi Planlar" (47 dakika)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Sihrin Kaynağı" (50 dakika)
- 2. Sezon 9. Bölüm: "Alfa ve Omega" (50 dakika)
- 2. Sezon 10. Bölüm: "Büyük Hesaplaşma" (47 dakika)

Locke & Key'in oyuncusu kadrosu Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Petrice Jones, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Aaron Ashmore, Brendan Hines, Hallea Jones, Sherri Saum, Bill Heck, Genevieve Kang, Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Eric Graise, Felix Mallard, Martin Roach, Asha Bromfield, Steven Williams, Coby Bird, Jesse Camacho, Joy Tanner, Liyou Abere gibi isimlerden oluşuyor.

21-10/26/locke-key-2-sezon-izle.jpeg

LOCKE & KEY 3. SEZON OLACAK MI?

Netflix, doğaüstü gerilim dizisine geçtiğimiz yılın sonlarına doğru 3. sezon onayını vermişti. Yeni sezonun gelecek yıl içinde mi yoksa biraz daha gecikmeli olarak mı geleceğini önümüzdeki aylarda öğreneceğiz.

"Locke & Key" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin