Aziz Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Aziz dizisi ne zaman yayınlanacak belli oldu. Dizinin yayın günü için hangi günü seçtiği de netlik kazandı. Peki Aziz dizisi istenileni verecek mi?

Ramo’nun yerini alacak olan yeni dizi olarak gösterilen Aziz dizisi için beklenen haber sonunda geldi. Dizinin peşi sıra fragmanları yayınlanmıştı ama tanıtımlara rağmen ne zaman dizinin yayınlanacağı açıklanmamıştı.

Bu konuda da beklenen bilgi paylaşımı sonunda geldi. Yine sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım sonrasında dizinin hangi günde yayınlanacağı ve ne zaman yayınlanacağı kesinleşti. Peki yeni sezonun bomba dizilerinden biri olan Aziz, ne zaman yayınlanacak? Dizi yayın günü olarak hangi günü seçti?

İLGİLİ İÇERİK

Aziz Dizisi Kasım Başında Yayınlanacak

03 Medya tarafından sunulacak olan dizinin Kasım ayının başında geldiğini göreceğiz. Şu an için yayın tarihi değişmezse 5 Kasım olarak gözüküyor. Dizinin yayın günü ise Cuma günü olarak gözüküyor.

Cuma günü yayınlanacak olan dizinin çok ciddi rakipleri de olacak. Kırmızı Oda, Arka Sokaklar gibi çok iddialı rakipler var. Show TV bu rakiplere karşı Aziz dizisi kartını oynayarak yer edinmeye çalışacak gibi gözüküyor.

Dizinin Cuma günü yayınlanmasıyla beraber bir başka önemli karara da imza atıldı. O karara göre de Yalancı dizisinin gün değiştirdiğini gördük. Normalde Cuma günleri Yalancı dizisi yer alıyordu. Fakat reytinglerin çok memnun etmediğini de biliyoruz.

Buna karşın dizide herhangi bir final kararı yapılmadığını da söylemek lazım. Sadece gün değişikliği kararı alınmış gibi gözüküyor. 5 Kasım Cuma günü Aziz dizisi yayınlanacak ve aynı hafta içerisinde Salı günü de Yalancı dizisinin yayınlandığını göreceğiz. Yalancı dizinin Salı gününde ne kadar performans göstereceği ise beklenip görülecek.

Salı günü dizinin reytinglerinin yükselmesi durumunda Yalancı için de süreç devam edecektir. Şimdi merak edilen Aziz dizisinin nasıl reyting alacağı noktası.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin