Yalancı Dizisinin Günü Değişti! Ne Zaman Yayınlanacak?

Yalancı dizisinin gün değiştirme kararı ile gündeme geldi. Bundan sonra dizinin yeni bölümleri Salı günleri yayınlanacak. Peki hangi gün yeni bölümü göreceğiz?

Büyük umutlarla başlayan Yalancı dizisi bir türlü tam istenen reytingleri göremedik. Ama ilk bölümlere göre bakacak olursak dizinin son bölümlerinde bir yükseliş olduğunu da söylemek lazım. Gizemlerin çözülmesi ve dizinin biraz daha hareketlenmesiyle beraber reytingler de yükselme göstermişti. Buna karşın Yalancı dizisinin gün değiştirme kararı aldığını da gördük.

Dizinin neden gün değiştirdiği konusunda ise durum net. Çünkü Show TV’nin yeni iddialı dizisi Yalancı dizisinin yerine yerleşmiş oldu. Yayın günü açıklanmasıyla beraber bu karara varıldığını söylemek lazım.

Yalancı Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak?

Alınan kararla beraber dizinin bundan sonra Salı günü yayınlandığını göreceğiz. Salı günü kendi saatinde yayınlanmaya devam edecek olan dizi, 2 Kasım itibariyle de yeni gününe geçmiş olacak.

Dizinin bu hafta ise yayınlanmadığını göreceğiz. Bundan sonraki bölüm yani 7.bölüm itibariyle artık yapımı Salı günleri göreceğiz.

Salı gününün çok rakipsiz bir gün olduğunu söylemek pek mümkün değil. Salı günü de Masumlar Apartmanı, Masterchef Türkiye gibi iddialı rakipler var.

Tabii ki aynı şey Cuma günü için de geçerli olmuştu. Cuma günü de iddialı diziler var. Yıllardır önde olan Arka Sokaklar var. Kırmızı Oda var. Artık bu dizilerle rekabet edecek olan yeni dizi de Aziz dizisi olmuş olacak.

Yeni dizinin ne kadar başarılı olacağını göreceğiz. Eğer Ramo kadar reyting alırsa, kanalın en güçlü silahlarından biri olma yolunda ilerler. Bu durumda dizi dünyasında Cuma günleri için kartların yeniden dağıtılması durumu söz konusu olur.

Artık orasını Aziz dizisi yayınlanınca göreceğiz. Yalancı için durumun ne olacağına ise reytinglerden sonra bir daha bakmak lazım. Yükselme olacak mı göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin