Üç Kuruş için Ön İzleme Yayınlandı

Üç Kuruş ön izlemesi yayına açıldı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu? Üç Kuruş ön izlemesi ve dizinin yayın tarihi konusunda yaşanan son gelişmeler.

Show TV’nin belki de bu sezon en çok beklenen dizisi Üç Kuruş için az bir zaman kaldı. Dizi için az zaman kaldığını nereden anlıyoruz derseniz, yapılan paylaşımlardan anlıyoruz. Dizinin şimdiye kadar birkaç kez tanıtım fragmanı yayınlandı. Sonrasında ilk bölüm için tanıtımlar yayınlandı. Şimdi ise Üç Kuruş ön izlemesi yayınlandı.

İlk bölüm için yayınlanan ön izleme, dizinin nasıl devam edeceği konusunda da büyük oranda fikir veriyor desek yeridir. Çok uzun bir ön izleme değil ama dediğimiz gibi diziden ipuçları veren bir ön izleme oldu.

Üç Kuruş Dizisi Ön İzlemesinde Dikkat Çeken Noktalar

Dizinin ön izlemesinde Uraz Kaygılaroğlu’nun hayat vereceği Kartal karakterinin nezarete düştüğünü görüyoruz. Burada ise onu karşılayan Organize Büro komiseri Efe olarak gözüküyor. Efe ile Kartal’ın karşı karşıya geldiği ilk kısımda burası gibi gözüküyor.

Dizinin karakterlerini daha iyi anlamamız adına önemli olan ön izleme videosunda dikkat çeken bir diğer kısım ise yayın tarihi. Dizi hakkında sürekli yeni paylaşımlar geliyor.

Fragmanlar geldi, karakterler için bilgiler geldi ve sosyal medya paylaşımları geldi. Şimdi ise son olarak dizinin ön izleme videosu geldi. Tüm bunlar gösteriyor ki her şey hazır ve ilk bölümün yayınlanması için geri sayım başladı.

Ama hala dizinin ne zaman yayınlanacağı net değil. Show TV’nin bir başka yapımı olan Aziz dizisinin, 5 Kasım tarihinde yayınlanacak. Bu konuda resmi bir açıklama yapıldı. Fakat hala Üç Kuruş dizisi ne zaman yayınlanacak belli değil.

Ön izlemede en azından bir tarihin belli olmasını beklerdik. ama hala bir tarih yok. Muhtemelen Kasım ayı içerisinde yeni dizi ekranlarda olacak. Artık Ekim ayı ihtimali pek kalmadı. Pazartesi günleri yayınlanacak olan dizinin Çukur başarısını gösterip göstermeyeceğini göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin