Camdaki Kız 17.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı

Camdaki Kız 17.Bölüm 2.fragmanı da yayına açıldı. Sedat ile Cana arasındaki durumlar hakkında yeni gelişmeler olacak gibi duruyor. Rafet bu kez sürprizler peşinde.

Camdaki Kız, yüksek tempoyla devam etmeye kararlı gibi duruyor. En son 16.bölümde Sedat ile Cana olayları diziye damga vurmuştu. İkili yakalanmış ama yakalanmasına karşın Feride onlara yardım etmişti. Alp gerçekleri herkese anlatmak istese de önünde Feride’nin olduğunu gördük. Camdaki Kız 17.Bölüm 2.fragmanını bekliyorduk çünkü Cana ve Sedat’ın videosunun son sahnede görüntülenip görüntülenmediğini görmek istiyorduk.

Haliyle önemli bir fragmanın gelmesi söz konusuydu. O beklediğimiz fragman da sonunda geldi. Fakat fragmanda yine çok fazla sırrın olduğunu ve gizemlerin korunduğunu görüyoruz.

Camdaki Kız 17.Bölüm 2.Fragmanı ve Olacaklar

Dizinin yeni fragmanında herkesin her şeyi anladığını ama videonun açıkça gözükmediği izlenimini alıyoruz. Çünkü Sedat’a aşırı bir tepki yok gibi gözüküyor. Rafet ise durumdan haberdar gibi bir izlenim veriyor. Bu kez bağırmak çağırmak yerine Rafet’in farklı bir plan yaptığını da anlıyoruz.

Şirketin kimin kontrolü altına geçeceği ve yönetim kurulu başkanının kim olacağı artık ortaya çıkacak. Rafet’in planı da bunun üzerine olacak gibi duruyor. Bundan sonra Rafet’in ne yapacağını merakla bekliyoruz.

Fragmanın sonunda gördüğümüz önemli bir detay daha var. O da Rafet’in şirketin başına kimin geçeceğini açıklamadan önce yapılmasını istediği.

Rafet kimin yönetim kurulu başkanı olacağını açıklamadan önce, tüm çocuklarına bir belge imzalatacak gibi duruyor. Bu bölgede tüm hisselerin Rafet’in üzerine devredilmesi durumu söz konusu olacak.

Şirket üzerinde yer alan tüm hisseler Rafet’e devredilmiş olacak. İşte asıl kararın bundan sonra açıklanması söz konusu olacak. Belki de Rafet burada Sedat’a karşı bir hamle yapacak gibi duruyor. Yeni bölümde neler olacak göreceğiz.

Kesin olan bir şey var ki o da Cana ile Sedat arasında yaşanan ilişkiye artık kimse göz yummayacak gibi duruyor. Feride’yi bilemeyiz ama aile üyeleri harekete geçecek ve artık buna izin vermeyecek gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin