Yalancı 7.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı

Yalancı 7.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Deniz'in gerçekleri ortaya çıkarmaya başladığını görüyoruz. İşte yeni bölümde olacaklar.

Yalancı 7.Bölüm 2.Fragmanı da paylaşıldı. Dizinin günü değiştiği için yeni bölümü biraz daha beklemek gerekecek. Haliyle bu süre içerisinde de yeni fragmanla paylaşılmaya devam edecek gibi duruyor.

İkinci fragmanın birinci fragmandan biraz daha farklı olduğunu görüyoruz çünkü 1.fragmandan biraz daha gerisi ele alınmış gibi duruyor. Geçen bölüm nerede kaldıysa, fragman da oradan devam etmiş durumda. Peki dizide neler olacak? Fragmanda gördüklerimiz neler?

Yalancı 7.Bölüm 2.Fragmanı ve Olacaklar

Dizi için yayınlanan yeni fragmanda Deniz’in, Mehmet Emir’i kaçırdığı sahneden başlangıç yapılıyor. Bu sahnede Deniz gerçekleri Mehmet Emir’e itiraf ettirmeye çalışıyor. Mehmet Emir ise karısına ne olduğu konusunda bazı açıklamalar yapıyor.

Gerçekleri açıklamaya başladığını gördüğümüz Mehmet Emir’in, sonunda yakalanma ihtimali ortaya çıktı gibi duruyor. Deniz bu sefer gerçekleri ortaya çıkarma konusunda önemli bir adım atacak gibi duruyor.

Fakat Deniz’in burada Mehmet Emir’e ne yapacağı konusunda hala bir detay ortaya çıkmış değil. Deniz, olanlardan sonra gerçekleri herkese kanıtlayabilecek mi ya da kaçırdığı yerde Mehmet Emir’e bir şey yapacak mı bilemiyoruz.

Daha önce yayınlanan fragmanda da bu konuda bilgi söz konusu değildi. Öncesinde gelen fragmanda Mehmet Emir’in yine hastaneye döndüğünü görüyorduk ama ikili arasında tam olarak neler olduğunu yeni bölümde göreceğiz.

Yalancı 7.Bölüm 2.Fragmanı sonrasında tekrar hatırlatmamız gereken bir detay da bulunuyor. Dizinin yayın günü değişti. Bundan sonra Cuma günlerinde Aziz dizisi ekranlara gelecek. Show TV, Yalancı dizisini ise Salı gününe taşımış durumda. Yalancı 7.Bölüm için 2 Kasım Salı akşamını beklemek lazım. Cuma günü dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Salı günleri dizinin nasıl bir performans sergileyeceğini ise merakla bekliyoruz. Reytinglerde bir yükselme olacak mı göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin