Üç Kuruş Yayın Tarihi Belli Oldu!

Üç Kuruş dizisi için yayın tarihi sonunda açıklandı. Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağıyla beraber yeni fragman paylaşımı da geldi.

Üç Kuruş dizisi için uzun bekleyiş artık sona yaklaştı. Dizinin ardı ardına paylaşımları gelse ve afiş görselleri paylaşılmış olsa bile bir türlü ne zaman yayınlanacağını görememiştik. Yeni sezonun başından beridir dizinin ne zaman yayınlanacağının açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle süre biraz uzadı diyebiliriz. Bu süre içerisinde yapım için çok fazla detay açıklandı.

Dizide kimler oynayacak? Hikaye nerede geçecek? Karakterlerin yapısı nasıl olacak? Hatta ilk bölümde aşağı yukarı neler göreceğiz? Tüm bunlar için ara ara paylaşımlar gelmeye devam ediyordu. Bir tek dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi yoktu. İşte o bilgi de sonunda geldi.

Üç Kuruş Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda yeni bir fragman geldi. 1.bölüm 3.fragmanın yayınlanmasıyla beraber dizinin 1 Kasım tarihinde yayınlanacağı açıklandı. Beklendiği gibi Kasım ayıyla beraber Üç Kuruş başlamış olacak.

Tabii ki baştan beri bildiğimiz gibi yayın günü ise Pazartesi olarak seçilmiş durumda. Bundan sonra her Pazartesi günü yapım yayınlanacak. Nasıl bir reyting göstereceğini ilk bölümden sonra anlamaya başlayacağız.

Sadece bu da değil, 1.bölüm 3.fragmandan sonra dizinin ilk bölümü konusunda da daha fazla bilgi sahibi olmuş olduk. Fragmana baktığımızda ise yeni bölümde Kartal ve Efe karakterinin kavgasını göreceğiz. İki karakter birinin peşinde ve kavga sırasında da bu konuda konuştuklarını görüyoruz.

Artık hikayeyi de az çok biliyoruz ama tam olarak hikayenin nasıl işleneceğini görmemiz için biraz daha beklememiz lazım. 1 Kasım tarihinden sonra dizinin hikayesinin de nasıl işleneceğini kesin olarak görmüş olacağız.

İddiasını konuşturacak olan Üç Kuruş dizisinin reytinglerini de merakla beklediğimizi eklemek lazım. Çukur gibi bir reyting canavarı gelecek mi göreceğiz. Kanalın yapımdan umutları yüksek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin