Camdaki Kız 18.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sedat Ne Yapacak?

Camdaki Kız 18.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sedat'ın yaptığı şoke etti. Bundan sonra Sedat, ailesini karşısına mı alacak?

Camdaki Kız’da aslında herkesin beklediği ama bir türlü zamanı gelmeyen olay yaşandı. Rafet sonunda Sedat’ın kendisine yalan söylediğini ve Cana ile ilişkisine devam ettiğini öğrendi. Zaten geçen bölümde görüntülerin yayınlanması sonrasında Rafet’in fenalaşmasıyla beraber bu durumu anlamıştık. Zaten yeni bölümde de beklenen son yaşandı desek yeridir. Camdaki Kız 18.Bölüm Fragmanı ise gelecek bölümde Sedat’ın nasıl bir adım atacağını gösteriyor.

Sedat’ın nasıl bir adım atacağı konusuna geçmeden önce, gelin bu bölümde neler olduğu konusunda daha detaylı bir değerlendirme yapalım. Sonrasında neler olacağına bakacağız.

Camdaki Kız 18.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Sedat’ın durumunu öğrenen Rafet, beklenen adımı attı ve Cana ile görüşmeye gitti. Cana ile konuşması sonrasında Cana, Sedat’ı aradı ve bu işin bittiğini söyledi. Fakat Rafet’in hamleleri burada bitmedi. Bunun hemen sonrasında, şirket adımı geldi.

Rafet’in şirkette de Sedat’ın haklarına son vermeye kalktığını gördük. Çocuklarına durumu açıklayan Rafet, Sedat2ı tüm mirasından men ettiğini açıkladı. Bundan önce, şirketteki haklarını devretmesi için bir kağıt imzalattı.

Ama Sedat bu kağıdı da alarak kaçtı. İşte Camdaki Kız 18.Bölüm fragmanı Sedat’ın ne yapacağını gösteriyor. Fragmanda Sedat’ın direkt olarak Cavit’in yanına gittiğini görüyoruz. Cavit’e hisselerini devretmek istediğini söyleyen Sedat, bu aşamadan sonra babası ile karşı karşıya gelecek gibi duruyor.

Sedat’ın teklifi karşısında Cavit’in ne yapacağı ise bilinmiyor. Burada Rafet’in alacağı kararlar da önemli olacak. Bundan sonraki aşamada şirketin bile riske girmesi söz konusu olabilir. Sedat, ailesine karşı duracak gibi duruyor.

Artık gerisinde yeni bölümden sonra öğrenme fırsatımız olacak. Yeni bölüm yayınlandığı zaman biz de daha fazla bilgi ekleyeceğiz. Ya da yeni fragmanları beklemek gerekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin