Masumlar Apartmanı 45.Bölüm Fragmanı! Kırmızı Oda Dönemi Başlıyor

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Gülben'in Kırmızı Oda'ya dahil olduğunu görüyoruz. Peki Gülben ne yapacak?

Masumlar Apartmanı 44.bölümde Safiye’nin attığı adımlar gündem oldu. Gülben için dışarı çıkmayı göze alan Safiye, Esat’ın yeni evine gitmişti. Burada Esat’ın annesi ve gelinleriyle beraber oturmuştu. Fakat işler pek planlandığı gibi gitmedi. Hem Gülben’in istenmeyen gelin olduğunu öğrenen Safiye hem de evde üzerine meyve suyu dökülünce adeta kriz geçirmişti. Tüm gerçekleri böylece Gülben’de öğrenmişti. Masumlar Apartmanı 45.Bölüm fragmanı da buradan devam etmekte.

Dizinin yeni bölümü için yayınlanan fragman oldukça ilginç. Çünkü dizinin yeni fragmanına göre sonunda Kırmızı Oda ile Masumlar Apartmanı arasındaki bağlantıyı görme fırsatımız olacak. Öyle ki Gülben, Kırmızı Oda’ya gitmeye karar verecek.

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm Fragmanı ve Kırmızı Oda Durumu

Aslında yeni sezonun başında Gülben, Kırmızı Oda dizisinde gözükmüş ama o an yaşanan bir olaydan korkarak çıkmıştı. Şimdi ise Gülben’in doktor hanımla görüştüğünü göreceğiz. Kırmızı Oda’da tedavi olmayı tercih eden Gülben’in, bunun için gereken adımı da attığını görüyoruz.

Dizinin yeni bölümünde kurulacak bağlantı da böylece kesin olarak ortaya çıkmış oldu. Fakat bu bağlantının nasıl ilerleyeceği konusunda bir bilgi yok. Yani Gülben’in Kırmızı Oda bölümlerini sadece Masumlar Apartmanı dizisinde mi göreceğiz yoksa Kırmızı Oda dizisinde de bağlantılar görecek miyiz bunu zaman içerisinde öğreneceğiz.

İki dizinin hikaye gereği bir araya gelmesi ve ortak sahnelerinin olması, daha önce çok fazla karşılaştığımız bir durum değil. Bunu daha çok Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümlerinde görme fırsatımız olacak gibi duruyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde sadece Gülben’in mi tedavi görüp görmeyeceği de kesin değil. Belki bu sahnelere Safiye ve Han da dahil olabilir. Henüz bunlar için de çok erken olduğu bir gerçek. Önce yeni bölümlerin yayınlanması ve iki dizi arasında tam olarak nasıl bir bağlantı olduğunu görmek gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin