The Witcher 2. sezon ses getirecek fragmanla karşınızda!

Fenomen dizi The Witcher'ın 2. sezonu için Türkçe alt yazılı resmi uzun fragman yayınlandı! 2. sezonda neler olacak? Kadroya hangi oyuncular katıldı? Detaylar burada...

"Kader vahşi bir yaratıktır..."

Netflix'in fenomen dizisi "The Witcher" için merakla beklenen 2. sezon fragmanı sonunda yayınlandı! 2:30 dakika süreli fragmanı yazımızın sonunda izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni sezon için paylaşılan posteri de hemen aşağıda görebilirsiniz.

Evrenin bilindik karakterlerinden biri olan Vesemir'in de (Kim Bodnia) dahil olduğu yeni sezon, daha önceden duyurulduğu üzere 17 Aralık 2021 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 20 Aralık 2019'da yayınlanan dizinin 2. sezonu da 8 bölümden oluşacak.

THE WITCHER 2. SEZONDA NELER OLACAK? YENİ SEZON KONUSU

Peki, ikinci sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

21-10/29/the-witcher-2-sezon-posteri.jpeg

Yennefer'ın (Anya Chalotra), Sodden Savaşı'nda hayatını kaybettiğine ikna olan Rivyalı Geralt (Henry Cavill), Prenses Cirilla'yı (Freya Allan) bildiği en güvenli yere, doğduğu ev Kaer Morhen'e getirir.

Kıta'daki krallar, elfler, insanlar ve iblisler buranın duvarlarının dışında üstünlük mücadelesi için çabalarken; Geralt'ın, genç prensesi koruması gereken çok daha tehlikeli bir şey söz konusudur. Çünkü Prenses Cirilla, içinde gizemli bir güç barındırmaktadır.

Aynı isme sahip video oyunu serisine de ilham veren Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin popüler roman serisinden uyarlanan dizinin 2. sezon oyuncu kadrosuna Adjoa Andoh (Nenneke), Cassie Clare (Phillippa Eilhart), Liz Carr (Fenn), Graham McTavish (Dijkstra), Kevin Doyle (Ba'lian), Simon Callow (Codringher), Chris Fulton (Rience), Carmel Laniado (Violet), Yasen Atour (Coen), Agnes Bjorn (Vereena), Paul Bullion (Lambert), Thue Ersted Rasmussen (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Kristofer Hivju (Nivellen), Mecia Simson (Francesca) gibi isimler de dahil olmuşlardı.

21-10/29/the-witcher-2-sezon-foto.jpeg

The Witcher 2. sezon yürütücü yapımcı kadrosu ise showunner Lauren Schmidt Hissrich ile birlikte Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub ve Jarosław Sawko'dan oluşuyor.

THE WITCHER 3. SEZON DA OLACAK!

Geçtiğimiz ay düzenlenen Netflix TUDUM etkinliğinde The Witcher'ın ikinci bir uzun metrajlı anime filmi ve The Witcher evreninde geçen yeni projeler ile birlikte The Witcher 3. sezon onayı da duyurulmuştu.

"The Witcher" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin