Masumlar Apartmanı 45.Bölüm 2.Fragmanı Yayında!

Masumlar Apartmanı 45.bölüm 2.fragmanını da gördük. Kırmızı Oda'nın konuk olduğu dizide Gülben ile Esat arasında neler olacak? Safiye'ye ne oldu?

Masumlar Apartmanı için gündem, Esat ile Gülben arasındaki ilişki. İkilinin evlilik hazırlıklarına başladığını gördük. Ama Esat, Han’ın sunduğu teklifi kabul etmedi ve apartmana gelmedi. İkilinin Esat’ın tuttuğu evde kalmasına karar verilmişti. Safiye’de kardeşi için bunu kabul etmiş ve eve ziyarete gitmişti.

Eve gitmesinden sonra ise yaşadıklarından sonra Safiye adeta çıldırmıştı. Her şey yeniden kötü mü gidiyor derken ilk fragmanda Kırmızı Oda’nın diziye konuk olacağını gördük. Gülben tedavi olma kararı almıştı. Şimdi de ikinci fragmanda işlerin nereye varacağı konusunda yeni bilgiler elde ettik.

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm 2.Fragmanında Neler Var?

Yeni bölüm fragmanına baktığımız zaman Safiye’nin Han tarafından baygın bir şekilde eve getirildiğini görüyoruz. Safiye yine çok iyi durumda değil gibi gözüküyor. Bu arada Gülben’i Han’ın Kırmızı Oda’ya getireceğini görüyoruz.

Bu sırada yine Ceylan laflarının döndüğünü de görüyoruz. Ayrıca Ceylan’ın Han’ın dikkatini çeken bir de kitap çıkardığı gözüküyor.

Yakın zamanda Ceylan karakteri net olarak diziye girecek gibi gözüküyor. Artık kim olacak ya da dizideki tam olarak faktörü ne olacak bunu zamanla göreceğiz.

Bu sırada Rüya kanadında da işler karışıyor gibi gözüküyor. Esra, Rüya’nın ailesine tepki gösteriyor. Fragmanda çok kısa bir parça olarak bu kısma yer verilmiş ama dediğimiz gibi tepkisi net olarak gözüküyor.

Masumlar Apartmanı 45.Bölüm 2.Fragmanı için en kötü gelişme ise Safiye’nin durumu. Safiye bir kez daha suları tamamen kirli görmeye başlıyor. Zaten annesinin hayalini görmeye de devam ediyor. Artık Kırmızı Oda’ya Safiye’nin de gidip gitmeyeceği konusunda bilgimiz yok.

Belki ilerleyen bölümlerde bu konuda da bir gelişme yaşanabilir. Kırmızı Oda’ya ne kadar devam edileceğini bilmiyoruz. Konuk olarak Kırmızı Oda dizide olacak ama tek bölümle mi sınırlı kalacak kesin değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin