Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Var?

Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm fragmanı paylaşıldı. Fragmana göre bakacak olursak yeni bölümde Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde neler yaşanacak?

Alparslan Büyük Selçuklu, sezonun en iddialı dizilerinden biri olduğunu kanıtladı. Daha ilk bölümden birinciliği alan dizi, birkaç bölümdür de düşmeyen temposuyla dikkat çekti. Özellikle 3.bölüm çok konuşulacak olan sahneleri gördük. Hele bölüm sonunda yaşanan daha bir dikkat çekti. Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm fragmanı da bölüm sonunda Nizamülmülk’ün başına gelenlerden sonra neler olacağını kısa bir özet geçiyor.

Yeni bölümde olacak olaylara ve fragmanda ilk gördüğümüz detaylara bakalım. Öyle ki bu bölümde yine soluksuz geçecek gibi duruyor.

Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Sahneleri

3.bölümün sonunda Nizamülmülk, kaleden kaçmaya çalışırken düşmüş ve yaralanmıştı. Alparslan ve adamları kaleden çıkmıştı ama Nizamilmülk, kuleden düşmesi sonrasında yaralandı ve esir düştü.

Yeni bölümde de buradan ilerleyen bir hikaye göreceğiz. Alparslan Büyük Selçuklu 4.Bölüm fragmanıyla gördüğümüz şu ki Selçuklu ile Tekfur arasında Nizamülmülk gerginliği yaşanacak.

Nizamülmülk’ün esir tutulduğu görülüyor. Serbest kalması için ise fidye istendiğini de anlıyoruz. Fakat Selçuklu bu teklifi kabul edecek mi işte orası kesin değil. Şimdilik gözüken fidyenin verilmemesi durumunda Nizamülmülk’ün idam edileceğinin söylenmesi.

Bu arada Tuğrul Bey, konuya Alparslan’ın dahil olmasını istemiyor. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla bu süreçte Alparslan ile Adsız’ın zindanda kalması emri geliyor.

Tuğrul Bey bu işe Alparslan’ın karışmasını istemiyor. Tabii ki Alparslan alınan bu karara uyacak mı yoksa başka bir planımı var bunu da yeni bölümde göreceğiz. Ayrıca Akça Hatun’un da tüm bu olaylar gerçekleşirken bir yandan Nizamülmülk’ü göz ettiği de dikkat çekiyor. Bakalım yeni bölümde çözülmesi beklenen çok olay var.

Alparslan yaşananlar karşısında ne yapacak bir yana Tuğrul Bey’in vereceği kararlar da oldukça önemli.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin