Elbet Bir Gün Final Yapan Diziler Arasına mı Girecek?

Elbet Bir Gün dizisi final yapan diziler arasında mı yer alacak? Dizinin final yapması konusunda son iddialarda neler var? Resmi final açıklaması var mı?

Dizi dünyasında resmen yaprak dökümleri başladı. Sürekli haberlerimizde de belirttiğimiz gibi bu sezon beklentilerin çok üzerinde dizinin final yaptığını gördük. İşin garip tarafı şu ki eski diziler bir yana, yeni başlayan diziler de çok erken final yapıyor. Son Yaz, Yalancı, İçimizden Biri derken şimdi de yeni bir iddia yakın zamanda başlayan Elbet Bir Gün dizisi için geldi.

Son iddialara göre dizinin final yapması söz konusu olabilir. Dizinin neden final yaptığı bir yana, kaçıncı bölümde final yapacağı konusunda da bazı iddialar var. Henüz resmi açıklama olmadığı için sadece iddiadan ibaret olan final konusunda neler söyleniyor bakalım.

Elbet Bir Gün Final Yapacak mı?

Basında yer alan bilgilere göre dizinin 6.bölümde ekran serüveni sona erebilir. Dediğimiz gibi resmi bir açıklama görene kadar bu bilgi kesin demek mümkün değil. Resmi açıklama ne zaman yapılırsa ya da final fragmanı ne zaman yayınlanırsa, o zaman iddialar doğru ya da yanlış deme şansımız olur. Şimdilik iddialar dizinin final yapmaya hazırlandığı yönünde.

Bu durum yeni sezonda çok karşımıza çıkmaya başladı. Sağlam senaryoları olan iyi oyunculara sahip birçok dizi kısa süre içerisinde final yaptı. Daha birkaç gün kadar önce Burçin Terzioğlu’nun başarılı dizisi Yalancı’nın final kararı aldığını ve 10.bölümde final yaptığını gördük.

21-11/25/elbet-bir-gun.jpg

Yine bu şekilde yeni sezonda başlayıp 5-6 bölümde final yapan diziler de oldu. Görünen o ki reyting canavarı dizilerin peşini bırakmama konusunda kararlı. Reytinglere yenilen çok kaliteli diziler oldu. Bu sezon hangi dizilerin öne çıkacağını ve tik yapacağını ise zamanla göreceğiz. Elbet Bir Gün için de resmi bir açıklama yapılırsa, açıklamalara bakarız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin