Alparslan Büyük Selçuklu 9.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı

Alparslan Büyük Selçuklu 9.Bölüm 2.Fragmanı paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Akça Hatun'a neler olduğu gözüküyor. Akça Hatun yaralandı mı?

Sezon arasının verildiği dizilerden biri olan Alparslan Büyük Selçuklu, bu hafta da ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü bu haftada yayınlanmayacak ama önümüzdeki hafta 9.bölümü göreceğiz. Bu hafta için de dizinin yeni bölümünden yeni bir fragman yayınlandığını gördük.

Yeni fragman bölüm konusunda çok önemli detayları da içeriyor. Son gelişmelerin neler olduğunu öğrenmiş olduk.

Alparslan Büyük Selçuklu 9.Bölüm 2.Fragman ve Olacaklar

Yeni bölüm fragmanında Akça Hatun’a odaklanıldığını görüyoruz. Yayınlanan ilk fragmanda Akça Hatun’un diğerleriyle beraber pusuya düşürüldüğünü görmüştük. Savaşırken Akça Hatun, yaralanmış ve düşmüştü.

Akça Hatun’un yarasının ağır olduğunu da anlamıştık. İşte Alparslan Büyük Selçuklu 9.Bölüm 2.Fragman buradan devam etmiş. Obaya götürülen Akça Hatun’un ölümle cebelleştiğini göreceğiz.

Tabii ki Obadakiler onu kurtarmak için ellerinden geleni yapacak. Bu süreç içerisinde bazı sırların ise ortaya çıkmasını bekliyoruz. Akça Hatun’un aslında kim olduğu konusunda da gelişmeler yaşanacak gibi duruyor.

Öyle ki Bizans kalesine girmek için kullandığı pardösü de bulunuyor. Muhtemelen Akça Hatun kendisine geldiği zaman birçok soruyla karşı karşıya kalacak. Gerçekleri söyleyebilecek mi yoksa başka bir plan mı yapacak bunu bilemiyoruz.

Ayrıca babasının kim olduğu konusunda bir açıklama yapıp yapmayacağı konusu da merak ediliyor. Tüm bunlar 9.bölümde karşımıza çıkacak. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağına gelince, yeni bölüm 17 Ocak tarihinde ekranlarda olacak.

1 haftalık daha bir ara verildiğini göreceğiz. Sonrasında dizi kaldığı yerden devam edecek. Bu süreçte yeni bir fragman gelir mi gelmez mi bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin