Aziz Dizisinden Kötü Haber! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Aziz dizisinin setinde koronavirüs vakasının görüldüğü ve dizinin çekimlerinin kısa süreliğine iptal edildiği belirtildi. Hangi oyuncu koronavirüse yakalandı?

Yılbaşı tatili bir nevi dizilere sezon arası oldu. 3 hafta kadar ara veren yapımları gördük. Haliyle yılbaşından beridir dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Yeni bölümleri yayınlanmayan yapımlardan birisi de Aziz dizisi. En son 9.bölüm 2.fragmanı için de yayın yapılan dizinin 14 Ocak tarihinde yeniden yayınlanmaya başlayacağını biliyoruz. Fakat bu süreçte diziden kötü bir haber de geldiğini belirtelim.

Ortaya çıkan bilgilere göre dizinin çekimleri koronavirüs nedeniyle kısa süreliğine iptal oldu.

Aziz Dizisinin Efnan’ı Koronavirüse mi Yakalandı?

Son bilgilere göre dizinin çekimleri sırasında başrol oyuncularından biri olan ve Efnan karakterine hayat veren Simay Barlas’ın test sonuçları pozitif çıktı.

Ünlü oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıkınca da karantinaya girdiği belirtiliyor. Haliyle çekimlerin de kısa süre için durduğu konusunda bilgiler var.

Dizinin çekimlerinin belli bir süre durması, acaba yeni bölüm gelmeyecek mi sorularını da akla getirdi. Fakat şu da var ki en son 9.bölüm için ikinci fragman geldi ve fragmanda da dizinin yeni bölümünün 14 Ocak tarihinde yayınlanacağı gözüktü.

Muhtemelen 14 Ocak tarihinde yayınlanacak olan 9.bölüm zaten hazır. Erteleme konusunda da bir açıklama yok. Muhtemelen dizinin 14 Ocak tarihinde yayınlandığını göreceğiz.

Zaten ondan sonraki bölümler için de karantina süreci bitmiş ve çekimler çoktan başlamış olur. Sadece Aziz dizisi değil son dönemde çok popüler birçok dizinin setinde koronavirüs vakalarının olduğu da gözüküyor.

Birçok oyuncunun bu süreçte karantinaya girdikleri konusunda paylaşımlar yaptığını ve çekimlerin aksadığını gördük. Yılbaşı arasına denk gelmesi, zaten tatilde olan dizilerin yayınları için çok sorun olmamasını sağladı. Ama tatil döneminden sonra ne olacak orasını bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin