Netflix suç dizisi Undercover 3. sezon hakkında bilmeniz gerekenler!

Netflix suç-gerilim dizisi Undercover 3. sezonuyla döndü! Yeni sezon fragmanı, konusu, bölümleri, oyuncuları...

Netflix ve VRT'nin ortak yapımı "Undercover" yeni bölümleriyle geri döndü!

Belçika yapımı suç-gerilim dizisi "Undercover" 3. sezonuyla bugün Netflix'te yayına girdi. Sezonun tüm bölümleri 10 Ocak 2022 Pazartesi tarihinden itibaren Netflix Türkiye'den izlenebilmekte.

İlk sezonu 03 Mayıs 2019, ikinci sezonu 09 Kasım 2020'de yayınlanan yapımın yeni sezonu, önceki sezonların aksine 8 bölümden oluşmakta. İlk iki sezon 10 bölümden oluşuyor.

UNDERCOVER 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, gizli görevdeki polislerin bir uyuşturucu baronunun faaliyetlerine sızmak için bir çift gibi davranıp adamla komşu olması ve çok geçmeden gerçek ve aldatmacanın iç içe geçmesiyle gelişen olayları ekrana yansıtan dizinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Bob Lemmens rolündeki Tom Waes ile Ferry Bouman'ı canlandıran Frank Lammers'a Elise Schaap ve Anna Drijver'ın eşlik ettiği Undercover'ın 3. sezonunda; yaşamına yeni bir yön vermeyi uman Bob teşkilattaki köstebeği bulmak için tehlikeli bir gizli göreve çıkar. Ancak yolu bir kez daha Ferry Bouman ile kesişir.

İkinci sezondaki olayların ardından, işinden kovulan Bob'un başında hapis cezasıyla sonuçlanabilecek bir ceza davası vardır. Ferry hapishaneden serbest bırakılır ancak ecstasy dünyasının zirvesindeki konumunun Hollandalı-Türk evli çift Serkan ve Leyla Bulut (Murat Seven & Nazmiye Oral) tarafından yönetilen yeni, daha güçlü ve daha zeki bir çete tarafından devralındığını öğrenir.

Genç bir gizli ajan öldürüldüğünde, polis aralarında bir köstebek olduğundan şüphelenir. Patrick Diericks (Jeroen Van Der Ven), Bob'a bir teklifte bulunur: Bob tekrar gizli göreve giderse davasını ortadan kaldırabilir.

Bob, hayatını yeniden düzene oturtmak ve yeni ailesiyle geleceğini güvence altına almak için bu hayati tehlike içeren görevi gönülsüzce üstlenir. Ama sonra Ferry Bouman ile karşılaşır…

22-01/10/undercover-dizisi.jpeg

Undercover 3. sezon oyuncu kadrosu Tom Waes, Frank Lammers, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Elise Schaap, Yannick van de Velde, Jeroen Van der Ven, Manou Kersting, Ruth Becquart, Sebastien Dewaele, Anna Drijver, Emma Verlinden, Raymond Thiry, Wim Willaert gibi isimlerden oluşuyor.

UNDERCOVER 3. SEZON BÖLÜMLERİ

Nico Moolenaar'ın yaratıcısı olduğu Undercover'ın, süreleri 46 ile 53 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 3. Sezon 1. Bölüm: "Nazar Boncuğu" (50 dk.)
- 3. Sezon 2. Bölüm: "Festival Shop'ta Süper İndirim" (53 dk.)
- 3. Sezon 3. Bölüm: "Güven Sorunları" (52 dk.)
- 3. Sezon 4. Bölüm: "Her Şey Dâhil Konaklama" (47 dk.)
- 3. Sezon 5. Bölüm: "Mutfaktaki Köstebek" (51 dk.)
- 3. Sezon 6. Bölüm: "Aile Reisi" (52 dk.)
- 3. Sezon 7. Bölüm: "Toplam Zarar" (46 dk.)
- 3. Sezon 8. Bölüm: "Hesaplaşma Zamanı" (47 dk.)

22-01/10/undercover-dizisi-izle.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Bob'un eski bir iş arkadaşından aldığı teklif ya tüm sorunlarını çözecek ya da her şeyini kaybetmesine neden olacaktır. Ferry ise eski hayatına sıkıntılı şekilde geri döner.

"Undercover" (Netflix) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin