Showtime yeni dizisi Blocks'u duyurdu! Komedi dizisini tanıyalım!

Showtime kanalının yeni komedi dizisi Blocks'un konusu ne? Diziye dair ilk detaylar...

Amerikan premium kablolu kanallarından Showtime "Blocks" isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Film yapımcısı-oyuncu Bridget Moloney, yapımcı Matt Tolmach (Venom), High Maintenance ortak yaratıcısı Ben Sinclair ve Sony Pictures Television'ın arkasında olduğu diziye dair ilk detaylara bakacak olursak;

BLOCKS NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Moloney'in potansiyel deneme bölümünün yazarlığını, yönetmenliğini ve yönetici yapımcılığını üstleneceği yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan yapımın konusu şöyle:

Blocks; ev hayatını mecazi, abartılı bir şekilde ele alan varoluşsal bir komedi.

Yeni anne-babalar Ashley ve kocası Eric, çocuklardan sonra evliliğin getirdiği dönüşümler ve ebeveynlik sorunlarının üstesinden gelmeye çalışmaktadır.

Mücadeleleri, onları gerçekte kim oldukları ve gerçekten ne istedikleriyle yüzleşmeye zorlayan büyülü gerçekçilik bölümlerine dönüşür.

22-01/11/bridget-moloney-blocks-dizisi.jpeg

Dizi, Ben Sinclair'in yönetici yapımcılığını üstlendiği Moloney'in aynı isimdeki kısa filmine dayanmakta. 2020'de Sundance'te prömiyeri yapılan film, SXSW ve diğer festivallerin programlarında yer alırken, Palm Springs International ShortFest'te yönetmenlik için özel mansiyon aldı.

Tolmach ve David Manpearl, Moloney ve Sinclair ile birlikte Matt Tolmach Productions için dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyorlar. Camilla Grove ve Paige Tolmach projede yapımcı olarak yer almaktalar. Dizi projesi, Matt Tolmach'ın Sony Pictures TV ile gerçekleştirmiş olduğu anlaşmanın ilk parçası konumunda.

Moloney oyunculuk kariyerinde; Sinclair'ın High Maintenance'ı, Law & Order, Law & Order: Criminal Intent ve 30 Rock gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

22-01/11/blocks-filmi.jpg

Sinclair ise HBO'nun High Maintenance'ının ortak yaratıcısı olmasının yanı sıra FXX komedi dizisi Dave'in birden fazla bölümünde yönetmen koltuğunda oturdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin