Emily in Paris 3. ve 4. sezona ne dersiniz? Netflix'ten bomba haber!

Emily in Paris 3. sezon olacak mı sorusu cevabını buldu! Netflix'ten yapılan duyuruya göre dizi 3. ve 4. sezon onaylarını birlikte aldı! Tüm detaylar burada...

"Bonjour. Merci. Excusez-moi. Je t'aime. S’il vous plait. Fransızcayı geliştirmeye devam... Çünkü Emily in Paris 3. ve 4. sezon geliyor!"

EMILY IN PARIS'E ÇİFTE ONAY!

Netflix'ten yapılan duyuruya göre platformun son dönemde en çok izlenen dizileri arasında yer alan "Emily in Paris"e çift sezonluk onay verildi.

Buna göre dizi hayranları Emily in Paris'in 3. ve 4. sezonlarına da eşlik edecekler!

22-01/11/netflix-turkiye-tweet.png

Lily Collins'in başrolde yer aldığı yapım 22 Aralık'ta yayınlanan ikinci sezonuyla ilk haftasında 107,6 milyon saatlik izlenme oranına ulaşırken Netflix'in dünya genelindeki Top 10 listesinde 168 milyon saatlik The Witcher'ın ardından ikinci sırada yer almayı başarmış ve önemli bir iş gerçekleştirmişti.

Darren Star'ın yaratıcısı olduğu dizi ayrıca ilk sezonunda 58 milyon hane tarafından izlenmiş ve bu yönüyle 2020'nin en çok izlenen komedi türündeki dizisi olmuştu.

EMILY IN PARIS 3. SEZON NEREDE ÇEKİLECEK?

Gelecek sezon, ilkbahar veya yaz aylarında bir kez daha Fransız başkentinin eteklerindeki Studios of Paris'te çekilecek. Londra da dahil olmak üzere diğer bazı yerler için de çalışmalar yapılıyor.

İzleyiciye çarpıcı Paris manzaraları eşliğinde keyifli saatler geçirten dizi; Şikagolu pazarlama yöneticisi Emily Cooper'ın, Paris'te hayallerindeki pozisyonu kapmasının ardından iş, arkadaşlık ve aşkla uğraşırken macera dolu yeni yaşamını kucaklamasını konu ediniyor.

22-01/11/emily-in-paris-3-sezon-onay.jpeg

İzleyiciler daha fazla moda, daha fazla eğlence ve daha fazla gafla dolu ikinci sezonda, artık Paris'e uyum sağlayan Emily'nin tutku dolu bir gecenin ardından beklenmedik sorunlarla karşılaşmasına tanıklık ettiler.

Emily in Paris'in oyuncu kadrosunda Collins'e Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Kate Walsh gibi isimler eşlik etmekte.

Darren Star Productions, Jax Media ve MTV Entertainment Studios iş birliğiyle hazırlanan dizinin yönetici yapımcı kadrosu ise Andrew Fleming, Tony Hernandez, Lilly Burns, Darren Star'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin