Dünyanın Kökeni filmi Netflix'te yayında! Konusu, fragmanı

Annesi isteğini yerine getirmezse üç gün içinde ölecek! Fransa yapımı "Dünyanın Kökeni (Dear Mother)" filmi Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Annesi isteğini yerine getirmezse üç gün içinde ölecek!

Sébastien Thiéry’nin oyunundan uyarlanan Fransa yapımı "Dünyanın Kökeni (Dear Mother)" filmi Netflix izleyicisiyle buluştu.

Karin Viard ve yönetmenliği de üstlenen Laurent Lafitte ikilisinin başrolleri paylaştığı 1 saat 38 dakika süreli yapım 11 Ocak 2022 Salı tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

DÜNYANIN KÖKENİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Orijinal ismi "L'origine du monde" olan filmin konusu şöyle:

Birden kalbi duran Jean-Louis Bordier (Laurent Lafitte), Oidipus kompleksine dair sorunlarıyla yüzleşmeli ve annesinden hiç olmayacak bir istekte bulunmalıdır.

Şu an için yürüyebilmekte, konuşabilmektedir. Ancak kalbi atmamaktadır. Karısının ve bir arkadaşının yardımıyla bu gizemin kökenini anlamaya çalışır.

Ancak anlaşılır ki annesi, isteğini yerine getirmediği takdirde üç gün içinde ölecektir.

22-01/11/dunyanin-kokeni-film-posteri.jpeg

"DEAR MOTHER" OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosunda Laurent Lafitte ve Karin Viard (Valérie Bordier) ikilisine Hélène Vincent (Brigitte Bordier), Vincent Macaigne (Michel Verdoux), Nicole Garcia (Margaux) gibi isimler eşlik ediyor.

Trésor Films'in arkasında olduğu Dear Mother'ın yapımcılığını Alain Attal üstleniyor.

22-01/11/dunyanin-kokeni-foto.jpeg

Geçtiğimiz aylarda Fransa ve Belçika'da vizyona girmesinin ardından Netflix aracılığıyla dünya izleyicisiyle buluşan filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Dear Mother / L'Origine du monde" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin