Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinden Önemli Bir Ayrılık Haberi Geldi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için önemli bir ayrılığın haberi ortaya çıktı. Diziden ayrılan isim kim oldu? Dizinin çekimleri durumdan etkilendi mi?

Melikşah dönemi tamamlandı. Melikşah döneminin tamamlanmasıyla beraber Büyük Selçuklu dizisi yeni sezona geçiş yaptı. Artık Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayınlanacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisine göre biraz daha etkileyici olacağını göreceğimiz yeni sezon, peşi sıra tanıtımlarla da gündeme gelmeye başladı.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un başrollerinde yer alacağı yeni sezon için tanıtımlar yayınlanırken, bir yandan da diziden haberler devam ediyor. Son gelen haberler ise pek iyi değil. Öyle ki iddialara göre dizide önemli bir değişiklik yaşandı.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinin Yönetmeni Ayrıldı

Dizi başlamadan en önemli isimlerden biri olan yönetmenin diziden ayrıldığı söyleniyor. Dizinin yönetmeni M.Çağatay Tosun’un diziden ayrıldığı söylenirken, bu nedenle de çekimlerin durduğu belirtiliyor.

Dizinin ikinci tanıtımı yayınlanmıştı. Dizinin ikinci bölüm tanıtımı yapılmış olsa çekimlerin durmasından sonra yayın tarihinin belki de gecikmesi durumu ortaya çıkabilir.

Zaten dizinin ne zaman yayınlanacağı kesinlik kazanmamıştı. İkinci tanıtımda da herhangi bir zaman bilgisinin verilmediğini anlıyoruz. Haliyle dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceği şu an için belirsizliğini koruyan bir durum oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu çok daha etkileyici bir tanıtımla geldi ve diziden beklentiler de yüksek ama yönetmenin ayrılığı neden gündeme geldi belli değil.

Yeni yönetmen için hangi adayların konuşulduğu konusunda da bir bilgi yok. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgi paylaşıldığı zaman yönetmen konusunda da detaylar belli olacaktır.

Şu an için yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağını gösterecek fragmanı bekliyoruz. Bu süreçte ek bir değişiklik haberi gelecek olursa paylaşırız. Şu an için oyuncu kadrosunda da yeni bir değişiklik yok gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin