Alparslan: Büyük Selçuklu ne zaman final yapıyor? Son bölümler ne zaman yayınlanacak?

TRT'nin başrolünde Barış Arduç'un yer aldığı sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu final için bir süredir beklemeye geçmişti.. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 59. bölümünde neler yaşandı? Alparslan: Büyük Selçuklu 60. bölümde fragmanı yayınlandı mı? Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 60. bölümünde neler olacak? Alparslan: Büyük Selçuklu'nun konusu ne? Alparslan: Büyük Selçuklu neden bitiyor? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi ne zaman final yapıyor? Alparslan: Büyük Selçuklu kaçıncı bölümde final yapacak? Alparslan: Büyük Selçuklu finalinde neler olacak? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezonda yayınlanacak mı?

Volkan Usta
17 Temmuz 2023 - 14:39
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarına damga vuran pazartesi günlerinin zirvelerimde yer alan dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu artık ekrana ömrünü tamamlıyor. İşte detaylar!

23-06/01/952b3abe-adaf-4e95-b513-7818d3b97d13.jpg

Alparslan: Büyük Selçuklu'nun başrolünde yer alan Barış Arduç'un projeden ayrılma kararı sonrasında dizinin akıbeti merak ediliyordu. Tüm bu olayların ardından yapımdan açıklama geldi. Emre Konuk ekibe fenomen dizinin 61. bölümde veda edeceğini belirtmişti. Alparslan: Büyük Selçuklu son olarak 59. bölümü ile ekrana gelmişti.

23-06/12/dsc00219.JPG

Son 2 bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise bir süredir merak konusuydu.Edinilen bilgiye göre dizinin kalan 2 bölümü yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak. Sevilen dönem dizisinin 61. bölümde Akli Film‘in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi‘ye atıfta bulunulacak. Böylece yeni dizi her şey planlandığı gibi giderse Alparslan: Büyük Selçuklunun kalan 2 bölümünün peşinden yayınlanacak. Selahaddin Eyyubi rolü için İbrahim Çelikkol’la görüşülüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin