Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncuları Kimler?

Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları kimler? Dizide yer alan oyuncuların isimleri ve dizide hayat verdikleri karakterin isimleri neler? İşte Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları!

Yeni sezonun en bomba dizilerinden biri olarak beklediğimiz Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sonunda başladı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından oyuncuları da görmüş olduk. Hem başrol oyuncuları hem de yan oyuncuları gördüğümüz yapımda, çok iddialı isimler bir araya gelmiş gibi gözüküyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları kimler? Bu oyuncuların hayat vereceği karakterler hangileri?

Hemen yeni sezona damgasını vurmasını beklediğimiz dizinin kadrosuna geçiş yapalım. Bakalım bu kadar uzun süredir beklenen yapımda hangi isimler yer alıyor?

Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncuları ve Karakterler

Dizide yer alan karakterler sonradan değişiklik gösterebilir. Diziden ayrılan ve diziye yeni katılan isimler görebiliriz. Zira herkes başrol oyuncusu olarak gözükmüyor. Peki, hangi isimler var?

21-11/08/alparslan-buyuk-selcuklu-oyunculari-2.jpg

Barış Ardunç - Sultan Alparslan
Fahriye Evcen - Akça Hatun
Barış Bağcı - Tuğrul Bey
Erdinç Gülener - Çağrı Bey
Mehmet Özgür - Nizamülmülk
Gizem Karaca - Evdokya
Sarp Levendoğlu - Romen Diyojen
Yurdaer Okur - Tuğrul Bozan
Mim Kemal Öke - Akbilge
Batın Uçan - Kavurd Bey
Korel Cezayirli - Süleyman
Esila Umut - Cevher Hatun
Burak Ali Özkan - Şehzade Mesut
Zeynep Özder - Begim Şehver
Ferit Kaya - Emir Bozan
Uygar Özçelik - İbrahim Yınal
Ayşegül Ünsal - Akınay
Sinan Tuzcu - Dukas
Toprak Sergen - Kekavmenos
Rabia Soytürk - Karaca Hatun
Fırat Topkorur - Alpagut
Burak Şafak - Avar Alp
Onur Ayçelik - Artuk Alp
Kutay Sungar - Atsız Alp
Emre Bulut - Afşin Alp

Ana karakterler dışında dediğimiz gibi Alparslan Büyük Selçuklu oyuncu kadrosu nasıl değişecek bilmek zor. Yan rollerde de birçok oyuncu yer alıyor. Her dizide olduğu gibi bu dizide de oyuncu değişiklikleri olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin