Alparslan Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Alparslan dizisi ne zaman yayınlanacak belli olmaya başladı. Dizinin ne zaman geleceği ve yayın günün ne zaman olacağı konusunda son bilgiler.

Oğulcan Özsezgi
14 Ağustos 2021 - 12:52
Gündem

Uyanış Büyük Selçuklu, tarihi iyi işleyen ve sahneleriyle bir hayli başarılı bulunan iddialı sezon dizilerinden biri oldu. Dizi bitti ama aslında bitmedi. Burası biraz karışık. Aslında dizi sezon finali yaptı. Ama ilk defa denenen bir şey oldu ve yeni sezonun tamamen değişeceği ortaya çıktı. Alparslan dizisi olarak yayınlanacak olan yeni sezon, geçmiş hikayesini konu alacak.

Tüm oyuncuların değişeceği ve hikayenin de geçmişe döneceğini biliyoruz. İşte büyük değişikliği de beraberinde getirecek olan dizi için yeni gelişmeler de yaşanmaya başladı. Öyle ki dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda da bilgiler elde edildi.

Alparslan Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerinde Barış Ardunç ve Fahriye Evcen gibi çok güçlü isimlerin yer alacağı dizi, Ağustos sonuna doğru sete çıkacak.

Dizinin Ağustos sonu gibi çekimlerinin başlamasının üzerine bir aylık bir süre olacağı ve yayının Eylül sonunda başlayacağı söyleniyor. Eylül ayı bitmeden dizinin yayınlanmaya başlayacağı konusunda bilgiler var.

21-08/14/alparslan-dizisi.jpg

Bunun dışında yayın günü için de bir bilgi ortaya çıkmış durumda. Eğer bu bilgi doğru ise Alparslan dizisi geleneği bozmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde olduğu gibi yapım, Pazartesi günleri yayınlanacak. Tabii ki Alparslan ne zaman yayınlanacak sorusu kadar önemli olan bir şey daha var. O da dizinin rakiplerinin kimler olacağı.

Yeni sezonda çok sayıda yeni dizi geliyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günleri başarı elde etmeyi başarmıştı. Dizi reyting listelerinde bayağı iyi bir konumda yer alıyordu. Ama bu sefer çok daha fazla sayıda dizi olacak ve merak edilen güçlü yapımlar olduğu biliniyor. Haliyle durum değişecek mi değişmeyecek mi zaman içerisinde göreceğiz. Oyuncu kadrosuna bakacak olursak şimdiden çok iddialı isimler var. Reytingler için beklentiler yüksek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin