Gizem-gerilim türündeki Gone for Good (İhanetin Beş Yüzü) dizisi Netflix'te başladı!

"Sevdiğimiz insanları bazen tanıyamayabiliyoruz..." Gizem-gerilim türündeki Harlan Coben uyarlaması "Gone for Good (İhanetin Beş Yüzü)" mini dizisinin bölümleri Netflix arşivindeki yerini aldı. Detaylar burada...

Volkan Küçükel
14 Ağustos 2021 - 01:43
Kültür Sanat

"Sevdiğimiz insanları bazen tanıyamayabiliyoruz..."

Karşınızda yeni bir Harlan Coben uyarlaması! Son dönemde yazar Harlan Coben'in romanlarını diziye uyarlamasıyla dikkat çeken Netflix bu kez yazarın 2002'de yayımlanan Gone for Good romanının uyarlamasını gerçekleştirdi.

GONE FOR GOOD DİZİSİ BAŞLADI!

Gizem-gerilim türündeki "Gone for Good (İhanetin Beş Yüzü)" mini dizisinin bölümleri 13 Ağustos 2021 Cuma günü itibarıyla Netflix arşivindeki yerini aldı.

Bir adamın, sevdiği iki kişiyi kaybettikten on yıl sonra sevgilisinin ortadan kaybolmasıyla kendini yeni bir gizemin ortasında bulmasını konu edinen yapım 5 bölümden oluşuyor.

21-08/14/gone-for-good-posteri.jpg

Süreleri 44 ile 54 dakika arasında değişen bölümlerin isimleri şöyle sıralanıyor: "Guillaume", "Inès", "Daco", "Nora", "Fred".

Fransa yapımı dizinin açılış bölümünde; Guillaume (Finnegan Oldfield) ailesinin hayatı bir trajediyle altüst olduktan on yıl sonra nihayet yeni bir başlangıç yapmaya hazırdır. Fakat bu kez kız arkadaşı aniden ortadan kaybolunca işler giderek karmaşık bir hal almaya başlar.

"İHANETİN BEŞ YÜZÜ" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Finnegan Oldfield'a; Nicolas Duvauchelle, Guillaume Gouix, Garance Marillier, Nailia Harzoune gibi isimler eşlik etmekte.

21-08/14/gone-for-good-foto.jpeg

David Elkaïm & Vincent Poymiro ikilisinin yaratıcılığını üstlendiği İhanetin Beş Yüzü'nün yazar ekibinde ayrıca Pauline Guéna ve Nacim Mehtar yer alıyor. Juan Carlos Medina ise bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isim.

"Gone for Good" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin