Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları 5. sezonda Güney Pasifik'teyiz!

Hızlı ve Öfkeli evreninde geçen aksiyon dolu animasyon dizisi "Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları (Fast & Furious Spy Racers) 5. sezonuyla Netflix'te! Yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
14 Ağustos 2021 - 01:13
Kültür Sanat

"Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir teknoloji kıyameti ile yüz yüzeyiz..."

AKSİYON TAM GAZ! HIZLI VE ÖFKELİ: CASUS YARIŞLARI 5. SEZONUYLA DÖNDÜ!

Gişe rekorları kıran popüler filmlerle ünlenen Hızlı ve Öfkeli evreninde geçen tempolu animasyon dizisi "Hızlı ve Öfkeli: Casus Yarışları (Fast & Furious Spy Racers)"nın 5. sezonu başladı!

Bir devlet kurumunun, genç sürücü Tony Toretto ve heyecan peşindeki arkadaşlarını gizli kimlikle yasa dışı bir yarış çetesine sızıp casusluk yapmaları için işe almasıyla gelişen olayları izlediğimiz dizinin yeni sezon bölümleri 13 Ağustos 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Yeni sezon, ilk dört sezon gibi 8 bölümden oluşuyor. 24'er dakikalı bölümler "O.G.Y.A. Turlar Dünyayı", "Kurtarma Operasyonu", "Demir Almak Günü", "Sürüş Krizi", "Sür ve Öl", "Ex Machina", "Ele Geçiriş", "Toretto Virüsü" şeklinde sıralanıyor.

"FAST & FURIOUS SPY RACERS" 5. SEZON KONUSU

Peki, beşinci sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

21-08/14/fast-and-furious-spy-racers.jpeg

Fast & Furious Spy Racers'ın beşinci sezonunda Rio, Sahra Çölü ve Meksika'nın ardından bu kez güney Pasifik'teyiz!

Casus Yarışçılar'dan birisi, tehlikeli eski bir düşman tarafından kaçırılınca ekibin geri kalanı çok uzaklarda, Güney Pasifik'te önemli bir kurtarma görevine çıkıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Casus Yarışçılar kendilerini yeni bir sanal gerçeklik oyununa kaptırırken; Tony takım ruhuna uygun davranışlar sergilemeyince eğlence öfkeye dönüşüyor.

21-08/14/fast-furious-spy-racers-5-sezon-posteri.jpeg

Universal Pictures & DreamWorks Animation Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin seslendirme kadrosunda Tyler Posey (Tony Toretto), Charlet Chung (Margaret "Echo" Pearl), Renée Elise Goldsberry (Ms. Nowhere), Jorge Diaz (Cisco Renaldo), Camille Ramsey (Layla Gray), Luke Youngblood (Frostee Benson) gibi tanıdık isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin