Alparslan Dizisinde Yer Alacak Oyuncular Belli Mi?

Alparslan dizisinde yer alacak oyuncular için yeni isimler ortaya çıkmaya başladı. Dizide yer alacak olan oyuncular kimler olacak? Belli oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
16 Ağustos 2021 - 23:21
Gündem

Alparslan dizisi, kesinlikle bu sezon çok ses getirecek. Dizinin bu sezon ses getireceğini şuradan biliyoruz ki dizinin ilk sezonu Uyanış Büyük Selçuklu yapımı olmuştu. Bir devam dizisi değil ama geri dönüş dizisi olacak yapımın, aynı kaliteyi sunması yeterli gibi gözüküyor. Asıl önemli olacak olan dizide yer alacak oyuncular. Alparslan dizisinde yer alacak oyuncular, dizinin kaderini belirleyecek desek yeridir.

Şu ana kadar başroller için yapılan açıklamalar ise zaten iddiayı ortaya koymuş durumda. Dizide Fahriye Evcen ve Barış Arduç başrolleri paylaşacak. Diğer oyuncular için de çok iddialı isimlerden söz ediliyor. Peki bu isimler için neler biliyoruz?

Alparslan Dizisinde Yer Alacak Oyuncular Kimler Olacak?

Diziye dahil olan yeni isim Gizem Karaca deniyor. Yakın zamanda dizisi final yapan ünlü oyuncu, bu sefer de Alparslan dizisinde Evdokya isimli yabancı bir karaktere hayat verecek deniyor. Ünlü oyuncunun dışında Uygar Özçelik için de diziye katılan yeni isimlerden biri olacak deniyor.

Uygar Özçelik, dizide İbrahim isimli karaktere hayat verecek deniyor. Bu iki ünlü isim dışında da çok sayıda ünlü oyuncu göreceğiz. Alparslan dizisinde yer alacak oyuncular için gündeme getirilen diğer isimler ise şöyle;

Zeynep Özder
Barış Bağcı
Korel Cezayirli
Zeynep Özder
Esila Umut
Erdinç Gülener
Burak Şafak

21-08/16/alparslan-dizisi.jpg

Tabii ki bu isimler için bir de resmi açıklama gelmesi lazım. Resmi açıklama da geldikten sonra artık kesin olarak Alparslan dizisi kadrosu belli oldu diyebiliriz. Zaten diziye geçen sezondan da devam edecek olan isimler olacak.

Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke diziye bu sezonda da devam edecek. Her ne kadar hikaye geriye gidiyor olsa da bu durumda herhangi bir değişiklik olmayacak. Zaten tanıtımlarda da bunu net bir şekilde gördük.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin