Arka Sokaklar Yeni Komiser ile Yeni Sezona Başlıyor

Arka Sokaklar için yeni bir komiser karakteri diziye dahil oluyor. Diziye katılacak olan yeni oyuncu kim olacak? Bu kez ayrılık yok.

Oğulcan Özsezgi
16 Ağustos 2021 - 22:50
Gündem

Arka Sokaklar 15 sezonu devirdi ama bu sezon dizide önemli kayıplar yaşandı. Ne olduğunu bile anlamadan peşi sıra yaprak dökümleri yaşamaya başladık. Yıllardır dizide olan isimler bir bir diziye veda etti. Açık bir şekilde dizinin güç kaybedeceğini düşünüyorduk. Neyse ki bu konuda güzel haberler gelmeye başladı. Şöyle ki önce diziye eski karakterlerden birinin geri döneceği ortaya çıktı. Metin Çoban diziye geri dönecekti.

Şimdi ise Arka Sokaklar için yeni bir komiserin diziye dahil edileceği ortaya çıktı. Bu kez diziye katılacak olan ismin, genç oyunculardan biri olacağı söyleniyor.

Arka Sokaklar Dizisine Oğuz Peçe Geliyor

Son bilgilere göre diziye dahil olacak olan ünlü isim Oğuz Peçe olacak. Öncesinde çok fazla bir projede görme fırsatını bulmadığımız genç oyuncunun Zalim İstanbul yapımında yer aldığını biliyoruz.

Arka Sokaklar ile beraber bambaşka bir deneyimi ortaya koyacağı kesin olan Oğuz Peçe’nin, yeni sezonun başlamasıyla beraber diziye dahil olacağı da söylenmekte. Oyuncu, dizide dediğimiz gibi komiser olarak görev alacak.

Böyle baktığımız zaman oyuncunun uzun soluklu bir şekilde diziye dahil olacağını düşünebiliriz. Tabii ki nasıl bir rol canlandıracağı konusunda en ufak bir fikrimiz yok. Bildiğimiz Ali karakterinin diziden ayrılacağı. Ali Komiser diziden ayrıldığı zaman, muhtemelen onun yerine gelecek olan yeni bir komiser olacak.

21-08/16/oguz-pece.jpg

İşte o komisere hayat verecek genç oyuncunun da Oğuz Peçe olduğunu görebiliriz. Ekibe nasıl dahil olacak ya da ekipteki yeri ne olacak gibi bilgiler ancak Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımlarında ortaya çıkacaktır.

Diziye yeni isimler de katılmaya devam edebilir. Bunu da net olarak bilmek çok mümkün değil. Az değil 4-5 uzun soluklu karakter diziye veda etti. Yeni isimler gelmeye devam edebilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin