Aziz Dizisinde Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı

Aziz dizisi başlamadan ünlü bir kadın oyuncunun diziye veda ettiği ortaya çıktı. Diziye veda ettiği söylenen başrol oyuncusu kim oldu?

Oğulcan Özsezgi
16 Ağustos 2021 - 22:36
Gündem

Show TV’de Çukur’un yerini dolduracak olan yeni bir dizi için hazırlıklar çoktan başlamıştı. Aziz dizisi, sadece Çukur’un yerini alacak kalitede bir dizi olmasıyla değil, sezonun en çok beklenen dizilerinden de biri olarak öne çıkmıştı. Dizi için bazı başrol oyuncuları da ortaya çıkmıştı. Fakat son gelen bilgilere göre dizide çok büyük bir değişiklik durumu söz konusu olacak. Başrol oyuncularından birisi diziye, daha dizi başlamadan veda etti.

Diziye veda eden o ismin kim olduğu konusunda da bilgiler var. Neden dizi başlamadan diziye veda ettiği konusunda da bazı bilgiler var.

Aziz Dizisine Veda Eden İsim Melisa Şenolsun Oldu

Yakın zamanda Melisa Şenolsun’un diziye katıldığını ve başrollerden birini canlandıracağını söylemiştik. 03 Medya tarafından hazırlanacak olan yapımda, ünlü oyuncunun Murat Yıldırım ile başrolü paylaşması bekleniyordu.

Fakat son dakikada ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Efnan isimli bir karakteri canlandırması beklenen ünlü ismin neden diziye veda ettiği konusunda da bazı bilgiler ortaya çıkmış durumda. Buna göre ünlü oyuncu, sözleşmede bazı maddelerde anlaşamadı deniyor.

Zaten dizinin çekimleri bile başlamadan başka bir nedenin ortaya çıkması çok muhtemel değil. Ünlü oyuncunun sözleşmede oluşan bir anlaşmazlık nedeniyle Aziz dizisinde olmayacağı söylense de dizinin oyuncu kadrosu hala çok iddialı.

21-08/16/aziz-dizisi-melisa-senolsun-3.jpg

Zeynep Günay Tan yönetmenliğinde karşımıza çıkacak olan yapımda, Damla Sönmez ve Murat Yıldırım gibi iki güçlü isim olacak. Zaten başlı başına bu isimler bile dizinin bir hayli öne çıkmasını sağlayacaktır. Şimdi de Aziz dizisinde Efnan karakterini canlandıracak olan yeni bir isimle karşılaşmayı bekleyeceğiz.

Yine ünlü bir kadın oyuncunun diziye dahil olması bekleniyor. Olay çok yeni olduğundan şu an yeni isimler için herhangi bir iddia ortaya atılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin