Aşk Mantık İntikam 8.Bölüm Reyting Sonuçları!

Aşk Mantık İntikam 8.bölüm reytingleri belli oldu. Reyting sonuçlarına göre dizi, büyük oranda başarı elde etmiş gibi gözüküyor. Son durum nasıl?

Oğulcan Özsezgi
14 Ağustos 2021 - 18:00
Gündem

Aşk Mantık İntikam, dün merakla beklenen 8.bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Ozan ile Esra’nın arasındaki durum çok ilgi çeker ve dizinin hayranları bu bölümü kaçırmaz düşüncemiz vardı. Fragman yayınlandığı zaman gösterilen ilgi de bunun bir örneğiydi. Haliyle bu beklenti içerisinde Aşk Mantık İntikam 8.bölüm reytingleri nasıl merak ediyorduk.

Bugün yeni bölüm için reyting sonuçları açıklandı. Reyting sonuçları gösteriyor ki dizi, bir inanışı değiştirdi. Yaz dizileri genelde düşük reytingler alır inanışını değiştiren dizi, total sıralamada ilk sırayı alarak güzel bir başarı elde etti. Peki, genel sonuçlar nasıl?

Aşk Mantık İntikam 8.Bölüm Reytingleri

3 farklı sınıfta sonuçları değerlendirmek gerekiyor. Burada birinci sırada tabii ki Total sıralaması var. Dediğimiz gibi dizi total sıralamasında büyük bir başarı elde etti ve sıralamada 1.sırada yer aldı. Diziyi takip eden program ise Masterchef Türkiye programı oldu. Total sıralamasında birinci olan dizi, AB listesinde de benzer bir başarı gösterdi.

AB listesinde ise dizinin 2.sırada yer aldığını gördük. MasterChef Türkiye programı bu kez birinci sıradaki yerini aldı. İkinci sırada bulunan diziyi takip eden ise Fox Ana Haber oldu.

21-08/14/ask-mantik-intikam-8bolum-reytingleri-1628953423.jpg

Son listede ise ABC sonuçları açıklandı. ABC sonuçlarında ise yine yapım üst sıralarda yer aldı. Burada da ikinci sırada yer alan Aşk Mantık İntikam 8.bölüm, istenen başarıyı yakalamış oldu. ABC sıralamasında birinci olan program ise değişmedi. Masterchef Turkiye ABC listesinde de birinci oldu.

Aşk Mantık İntikam 8.bölüm reytinglerine baktığımız zaman söyleyeceğimiz şey dizinin çok iyi gittiği olacak. Dizi beklenenin de üzerinde bir başarı elde etmiş durumda. Başta söyledik yaz dizilerinde oluşan az reyting alır algısı da Aşk Mantık İntikam ile kırılmış oldu. Bundan sonra ne olacağını tabii ki bilemeyiz ama şu ana kadar gelen sonuçlar oldukça tatmin edici sonuçlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin