Seksenler Artık Haftada İki Gün Yayınlanacak

Seksenler yeni alınan kararla beraber haftada iki gün olarak yayınlanacak. Haftada iki gün yeni bölümleri izleyeceğiz? Peki hangi günler?

Oğulcan Özsezgi
14 Ağustos 2021 - 17:34
Gündem

Yeni sezonunun başlaması sevinçle karşılanan Seksenler, yaz sezonunda çok dikkat çeken diziler arasına girdi. Dizi reyting konusunda güzel ilerliyor. Ama yaz sezonu için belirlenen bazı stratejiler için değişiklikler de yapılmaya başlandı.

Takip edenler bilecektir ki yeni sezonla beraber dizi yeniden haftalık bir dizi formatına geçmişti. Yeni bölümler günlük değil de haftalık olarak yayınlanıyordu. Yaz sezonunun da bu şekilde devam edeceği söyleniyordu. Haftalık ya da günlük yayın konusunda hala yeni bilgiler gelmeye devam ediyor ama bu arada güzel bir gelişme de yaşandı. Dizi artık haftada bir değil de iki olarak yayınlanacak.

Seksenler Artık İki Gün Yeni Bölümle Ekrana Gelecek

Dizinin yaz dönemi tamamen bitene kadar haftada iki bölüm olarak yayınlanacağı ortaya çıktı. Yeni bölümler Perşembe akşamları yayınlanıyordu. Perşembe akşamları prime-time zamanında yani akşam dizi saatinde yayınlar yapılıyordu.

Şimdi alınan bu kararla bir yeni bölümde Pazartesi günleri yayınlanacak. Kuşak için ise herhangi bir değişiklik olmayacak. Kuşak yine prime-time olarak geçen ve en yoğun kuşak olacak.

Bu haftadan itibaren Pazartesi günleri de yayınlanacak olan dizinin, kış sezonu için ise haberler çok iyi değil. Geçen sezon izleyicilerin çok şikayet ettiği bir konunun yeniden gündeme geleceği söyleniyor. Buna göre dizinin haftalık değil de yeniden günlük dizi formatına dönmesi gündemde.

Günlük dizi formatına dönmesi durumunda haber önünde yeni bölümlerin yayınlanması beklentisi var. Geçen sezon birçok izleyici bu durumdan çok memnun kalmamıştı ve dizinin bölümlerini kaçırmaktan şikayet etmişti. Bakalım Seksenler için günlük dizi kararı resmi olarak açıklanacak mı? Şu an haftalık formatta ilerleyiş gayet başarılı gözüküyor.

Bunu bozmak ve yeniden günlük dizi formatına dönmenin olumsuz bir etkisi olur mu ya da reytingler nasıl etkilenir göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin