Alper Saldıran Jet Sosyete'ye konuk oluyor!

Ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete yine konuk ağırlıyor.

Merve Mutlu
01 Nisan 2020 - 17:17
Gündem

Birbirinden sevilen isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren Jet Sosyete dizisinin puhutv'de yayınlanacak olan yeni bölümü, sevilen bir oyuncuyu konuk ediyor. 

20-04/01/jet.png

Gülse Birsel'in yapımında yer aldığı, BKM Film imzalı ve kadrosunda: Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi isimlerle yoluna devam eden eğlenceli dizi Jet Sosyete'nin yeni bölümü izleyici ile buluşmak üzere gün sayıyor. 

Alper Saldıran Jet Sosyete dizisinin kadrosuna konuk oluyor!

20-04/01/alper-saldiran.png

Daha önce Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan, Metin Coşkun, Nilgün Belgün, Can Bonomo, Öykü Karayel, Onur Buldu ve daha birçok ismi konuk eden Jet Sosyete'nin yeni bölümünde de Alper Saldıran konuk olacak. Saldıran dizide Avukat Tekin karakterini canlandıracak. 

Jet Sosyete 57. bölümde neler olacak?

Cengiz şirketin bulunduğu binanın yıkılacağı haberi üzerine bodrum katında türbe olduğu yalanını uydururken; sosyal medyada tanıştığı kızların ekranda göründüğü gibi çıkmamasından bıkan Ozan, avukat arkadaşı Tekin’le birlikte Instagram filtrelerinin yasaklanması için hukuk savaşı başlatır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin