Vampir dizisi V Wars'ın geleceği belli oldu! 2. sezon olacak mı?

Ian Somerhalder'lı vampir dizisi V-Wars için Netflix kararını verdi! Duyuruya göre dizi resmen iptal edildi ve ikinci sezon olmayacak! Detaylar...

The Vampire Diaries'ın yıldızı Ian Somerhalder'ın başrolünde yer aldığı Netflix'in vampir temalı dizisi "V-Wars"ın geleceği belli oldu!

V WARS'IN DEVAMI YOK!

Jonathan Maberry ve Alan Robinson imzalı çizgi romandan uyarlanan dizi ne yazık ki ikinci sezonu göremeyecek! Netflix aldığı kararla V-Wars'ı ilk sezonunun ardından resmen iptal etti!

V-Wars, 05 Aralık 2019 tarihinde on bölümlük ilk sezonuyla Netflix izleyicilerine sunulmuştu.

20-04/01/v-wars-foto.jpg

V WARS KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Kurbanlarını birer kan emen yaratığa dönüştüren hızla yayılan bir hastalığın, insanlığın geleceği için verilen savaşta iki yakın arkadaşı birbirine düşürmesini konu edinen dizide bir bilim insanı ile arkadaşı, Kuzey Kutbu seyahatlerinin ardından yakalandıkları hastalık nedeniyle karantinaya alınırlar ancak hastalık kısa süre içinde çok daha kötü bir şeye dönüşür.

Ian Somerhalder (Dr. Luther Swann), Adrian Holmes (Michael Fayne) ve Jacky Lai'nin (Kaylee Vo) başrollerinde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlere Kyle Breitkopf, Sydney Meyer, Kandyse McClure, Laura Vandervoort, Peter Outerbridge, Kimberly-Sue Murray, Michael Greyeyes, Greg Bryk, Teddy Moynihan, Ted Atherton, Jonathan Higgins, Nikki Reed, Samantha Liana Cole, Laura de Carteret, Bo Martyn eşlik ediyorlar.

20-04/01/v-wars-ian-somerhalder.jpg

William Laurin ve Glenn Davis ikilisinin dizi sorumluluğunu üstlendikleri yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isim dışında Brad Turner, Eric Birnberg, Thomas Walden, David Ozer, Ted Adams ve James Gibb yer alıyorlar.

NETFLIX & IAN SOMERHALDER İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDEBİLİR!

Dizide bir bölüm yönetmen koltuğunda da oturan Ian Somerhalder ile Netflix arasındaki ilişkinin kopmadığı ve tarafların yeni olası dizi projeleri için görüşmelerini sürdürdükleri belirtiliyor.

"V Wars" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin